Knasiga drömmar...

Inatt hade jag en heltokig dröm (nog mest underhållande för mina läsare som känner till koreansk musik). Jag drömde att jag skulle resa till Seoul i Sydkorea tillsammans med G-Dragon! Först så skulle vi ta båten över till Finland för att sedan ta planet till Seoul. Och eftersom jag är ganska flygrädd så var jag helt uppstressad, och jag tyckte båtresan skulle bli läskig också haha! Båten var pytteliten och jag tyckte den gungade på tok för mycket (dessutom var det bara jag och han på båten, hade vi ingen kapten eller nåt sånt!?) Tydligen skulle jag till Seoul för att testa på att dejta några killar (G-Dragon däribland! Det var en massa fler killar, men jag kommer bara ihåg TOP också!) Lät som något galet dejtingprogram, haha! Sen tyvärr innan jag hann komma fram till Seoul för att börja dejta... så vaknade jag. Typiskt. Haha!

Just nu sitter jag på jobbet. Jobbar till kl 16 idag! 3 timmar kvar :) Sen ska jag handla och sedan hem till föräldrarna! :D Kanske blir det en ny layout till bloggen ikväll med. Det får vi se ;)

Kommentarer
Postat av: Ani

AWESOME DRÖM! ♥

2009-06-13 @ 14:31:40
URL: http://lilychouchou.blogg.se/
Postat av: emma

Vill du vara med i veckans blogg? Anmäl dej här: http://askerkling.blogg.se/2009/june/veckans-blogg.html#comment Som pris blir du länkad i en månad. Vill du inte vara med kanske du kan rösta?

2009-06-13 @ 14:38:03
URL: http://askerkling.blogg.se/
Postat av: Line

Attan att du inte hann dejta!! X)

2009-06-13 @ 17:26:47
URL: http://ninichu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0