ute på landet

Är hemma hos mamma o pappa nu :D Jobbade i lördags och det var faktiskt roligt, tiden gick galet snabbt :D Jag fick till och med testa på lite nya saker. Sånt är alltid roligt!

Dagens outfit
Och det här var gårdagens outfit. Jag är så glad att jag köpte dom skorna och väskan! Väskan är ifrån Gekås, och skorna är ifrån en av affärerna som ligger runt om kring Gekås. Gah, vilka fynd man kan göra där :D

Nästa helg blir det inget jobb, min kompis Daniel ringde i fredags och frågade om jag var sugen på att åka till Gisleparken o festa på fredag :D Det var sjukt längesen man var ute nu, måste försöka ändra på detta! :O So that's where I'll be. Du också? ;D

Såg också en sjukt bra DVD med syrrorna, av den koreanska musikgruppen Super Junior. Åh, så fantastiska! :D Dom vet verkligen hur man sätter upp en riktig show. Super Show, som sagt! :D Westerntemat var bara så bäst! :D

Nu ska jag fixa lite mat och sedan blir det "Stor i Japan" med världens grymmaste Jens och Sebastian. Undra vilka äventyr de ska ut på idag?

Tjingeling alla!

Brr..

JAG VILL TILL TOKYO!
Vill dit! Bild Från AlltOmJapan.se

Varför är det så kallt hela tiden? Man kan ju inte vara nånstans i lägenheten utan att behöva dra på sig en varm filt för att inte frysa. Det är väl iofs ganska så mysigt :) Jag fastnade vid DVDn när jag kom hem från jobbet, glodde lite på Little Britain. "YEEEUS!" för att David Walliams och Matt Lucas är supergrymma! Har ni inte sett den här serien, så MÅSTE ni.

Idag gick tiden på jobbet så snabbt att man knappt tänkte på att man var där. Och imorgon är torsdag, dvs sista dagen i veckan då jag jobbar till 21:45! :D Sen blir det fredaaag! Men det blir en lugn fredag för jag skrev upp mig på lördagsjobb. Tidigt som attans får man gå upp, men pengarna är bra :D

Nu har jag tagit lite kort på min nya hårfärg! Bilden är ju inte i superkvalité, men det får duga. Typ ljusbrunt med lite blonda slingor. Men, I wanna go lighter! Till helgen kanske?
HåretLove my hoodie
Laddade också upp en bild på min XXL hoodie, för att den e så gosig.

På tal om absolut ingenting. Jag längtar tills jag får se "Twilight"! Robert Pattinson med sina vackra ansiktsdrag och halvrufsiga hår gör att jag längtar ännu mer tills den 21 nov!

Vill seeee!Söt rufs

Nu fick jag plötsligt lust att se honom som Cedric Diggory igen! Men har inte filmen :( Aish!

Men men, nu ska jag iväg. Avslutar med några söta bilder jag tog på en av familjens katter Tusse när jag var hos mamma o pappa i helgen! ♥ Tusse vill också sitta vid datorn :)

Tusse och jagTusse vill ha datorn!

Tjingeling allesammans!

frusen

Nu har jag varit duktig och arbetat med en hemsida som jag gör i koppling till mitt lilla webdesignföretag. Har haft svårt att hitta tiden till allt man ska göra nuförtiden när man jobbar kväll, men bara man sätter lite tid åt sidan så fixar sig allt :) och webdesign är ju något som går väldigt fort så snart man har satt sig in i det!

Idag fick jag en plötsligt längtan tillbaka till sommaren! Och vintern har inte ens börjat ännu.. men det ska bli supermysigt med snö också såklart :) Men måste inhandla en ny vinterjacka! Är sugen på antingen en grå eller vit. Får se vad det blir för spännande :) och det har blivit så kallt i lägenheten nu också! Böltade på mig en stor gosig hoodie, som hjälpte en aning iaf! :)

På tal om hoodies! Idag hittade jag nya bilder på världens gosigaste Micky i världens gosigaste tröja!
 Världens gosigaste i gosig hoodie
Han ser så söt och superkramgo ut! ♥

OCH! Imorgon ska jag försöka ta bilder på min nya hårfärg (som inte är så ny längre, men hmhm) och lägga upp här :D

Men nu ska jag vimsa vidare. Natti natti!

mums mums

Höll på att somna ståendes på jobbet idag, tack o lov hjälpte den kopp kaffe jag tog på sista rasten. Nu har jag piggnat till dock, som tur är. Kan ju inte sitta här o sova ;)

För att komma ifrån datorn lite mera har jag försökt skapa mig en tradition att se på "Jordan, Rättsläkare" och "Numbers" på nätterna efter jobbet. Jag har lyckats att par gånger, men vissa gånger har det inte gått alls bra, haha! Men ikväll ska jag baskemej se på det :) Och äta chips. MUMS.

Jag har också bestämt mig för att inhandla säsong 1 av "One Tree Hill"! Tycker den är så galet bra, den ger mig på nåt sätt motivation att ta tag i mitt liv och göra saker :) (och att Chad Michael Murray är en riktig sötnos, det är ju en megabonus ;) )

På tal om TV! Har ni inte sett "Stor i Japan" så MÅSTE ni det. Kanal 6 på söndagar, 20.30 om jag inte minns fel. Jens och Sebastian är ju så underbara!


Hej bloggvärlden.

... på något vänster har jag nu hamnat här :O Dock är jag inte direkt ny i bloggvärlden, iallafall inte den engelska. Jag har säkert haft en triljard olika bloggar, men på ett eller annat sätt har jag övergivit dom. Men jag ska bättra mig, med den här :D För detta är min första svenska. Så vi får se what everything leads to :D

Kanske man ska göra en presentation av sig själ? Linda heter jag, är 23 år gammal.. bor i en liten, liten stad där jag trivs väldigt bra (längtar dock efter att få se stora världen), jobbar kväll, är egenföretagare osv osv. Älskar att umgås med familj och vänner, musik, mode, shoppa osv osv.

Ja.. det var väl jag, i det stora hela :O

RSS 2.0