Hemmahemma

Godkväll! Sitter nu hemma hos mamma och pappa och latar mig. Nermina hade fullt upp idag så vi skjöt upp Photoshop-träffen till nästa vecka istället! Så passade på att ta en tur hem till föräldrarna och lillasyster Marielle! Vi har haft det mysigt, Robinson 2009 maraton är det som har gällt haha! :) ♥ Dagens citat har varit "stor dos" på skånska, tack vare Ranjit, haha! För att skånskan är lätt Sveriges härligaste dialekt! :)

Nu har det precis varit 24 på TV, tokigt spännande som vanligt! Marielle kollar på Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta på SVT2 (onekligen den mest romantiska film som någonsin skapats!) Så romantisk att man nästan inte pallar med det hela, haha! Men sött är det ♥

Imorgon bär det av till Jönköping med kära familjen! Får inte inhandla för mycket, det som är planerat är en ny bikini, och nya hudprodukter och kanske ett par solglasögon. Men borde absolut inte köpa nåt mer än det! *gömmer undan kreditkortet* Men på lördag ska jag jobba från 12:00 - 16:00 så där blir det några kr åtminstone! :)

Nej, nu ska jag bege mig! Ha en underbar helg kära läsare! :) Puss!


Bambu

Vi hade det supermysigt igår! :D Vi alla beställde bland annat mongolisk buffé och sushi buffé, det var så otroligt gott! Sedan följde en riktigt mumsig dessert med friterad banan, glass och frukt, mums! :D

Lite bilder från kvällen!


Tack tjejer för en helmysig kväll! :D ♥



Sedan spenderade jag och syrrorna kvällen med att prata om allt möjligt, och tittade lite på Robinson :P ♥ Hoppas ni alla hade en trevlig dag!


Underbar dag!

Jag höll på att säga God morgon, och klockan är 15.12.. haha! Men inte långt ifrån alltså ;)


Idag är en riktigt härlig dag! Har suttit vid min öppna balkongdörr och solat mig (har fransk balkong så man kan inte gå ut på den, men lika mysigt ändå ;D) Var inget jobb idag, chefen sa igår att det tyvärr inte finns tillräckligt att göra.. :( Osis, men det är gött att vara lite ledig också. Det verkar som om det drar igång om en-två veckor igen, så hoppas på att vi får komma tillbaka då. Så bestämde mig för att sova tills jag vaknade idag! Det var riktigt härligt må jag säga :D

Och ikväll ska jag, Line, Marielle och Helen åka till en asiatisk restaurang och bara gotta oss så mycket som det bara går! :D Längtar! Är ledig imorgon också, då ska min kompis Nermina komma över, ska ge henne en liten kurs i Photoshop! Skoj skoj!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig iordning inför kvällen, ska vara hos syrran om ca 1 och en halvtimme. Ha en bra dag! ♥ Puss o kram!

Fröken Bradshaw

Glömde posta en bild på min nya snygga poster, som äntligen kom fram på posten! Nu ska jag bara köpa en ram till den också, så ser det ännu bättre ut.


Nu pryder världens bästa Carrie min vägg. Jippi! :D

Härlig helg i Göteborg!

Hej kära läsare! Dags för en reserapport från underbara Göteborg! :D

Jag hade det superkul! :D Jag kom dit på lördagsförmiddagen, och efter att Tesa mött upp mig åkte vi till Slottsparken där vi träffade några av Tesas kompisar! Alltid lika kul att träffa bästa vänner till sina egna bästa vänner, och alla var supertrevliga! :D Vi satt där en stund och åt mumsig pastasallad som Tesa lagat, sedan åkte vi hem till Tesas lägenhet, och sedan ut på stan för att bränna lite pengar, hehe! (bilder och inköp längre ner)

Framåt kvällen började vi att göra oss iordning för en riktig festkväll på stan! Vi förfestade med Tereses kompisar Sofia och Lisa, samt Lisas kompis Alexandra! Förfesten var superkul, och framåt elva tog vi bussen ner till centrum! Vi hamnade på nattklubben Hard Rock Café, och det var nåt av de roligaste ställena jag någonsin varit på! :D Det var fantastiskt kul! Vi hamnade mitt i en svensexa, fick gratisdrinkar och dansade ända tills kl 4 på natten! Så sjukt underbart! Sedan på morgonkvisten (hon var nog halv fem) började vi traska hemåt, och somnade ganska så snabbt sen, hehe!

Lite bilder från kvällen:

Tog många fler, men hann ju inte kolla med alla tjejer vilka som var OK för dom att jag la upp! :)

På söndagen gick vi runt lite till på stan, och inhandlade ännu mer saker!

 
Svart klänning, 149:- Gina Tricot
Blommig klänning/tunika, 149:- Gina Tricot
Grå klänning/tunika, 149:- Gina Tricot



Highlighter, 169:- FACE Stockholm
Öronhängen, 49:- (tror jag) Gina Tricot
Hårband/hippieband, 49:- JC


Känns som om jag har glömt nåt, haha!

Nu när jag ändå är igång kan jag posta bilder på det som jag köpte här hemma veckan innan jag åkte till GBG!


Skinnjacka, 499:- H&M
Jeansleggins, 299:- Trend House
Skor, 249:- SkoTrend

+ en turkos blommig scarf som jag inte tog nån bra bild på!

Farligt mycket shopping, men man måste få unna sig det ibland tycker jag! :) ♥ Och TACK Tesa för en underbar helg! :D ♥ Det måste vi göra om!!

Bröllop och dop ♥

Har precis kommit hem efter en kanontrevlig kväll hos syster Line! Vi tittade på de japanska TV-serierna Atashinchi no Danshi och The Quiz Show. De var superbra! :D Jag längtar tills fortsättningen kommer. Yusuke Yamamoto och Yu Yokoyama är riktiga sötnosar! ;) ♥ Vi såg också på Talang 2009 och Postkodmiljonären. En av killarna i Talang 2009 sjöng så fantastiskt bra, lite djup rockigare röst lite i stil med Bon Jovi. Jag säger bara, hade jag ägt ett skivbolag hade jag fångat in honom direkt! Megabra. ♥

Nu är det äntligen dags för lite bröllops-och dop foton!! :D ♥ Tyvärr blev det inte Bilddagboken (eftersom min dator inte tycker om uppladdningssystemet där man laddar upp många bilder, morr!) så laddar upp några av de allra bästa fotona här på bloggen istället! :D

BRÖLLOP 4 APRIL



DOP 5 APRIL ♥
 

ÖVRIGT ♥


Sådärja! Visst är dom fina! :) Jag saknar dom!! ♥ Vad kul att vi ses snart igen om några veckor! :D Sandra, om du vill ha resten av bilderna (de är 103 st totalt!) så kan jag zippa ihop dom och skicka dom om du vill! :D ♥

Nu är det dags för en god natts sömn! Ses nästa vecka! :) ♥ Puss puss!

Bloggtorka?

Usch, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Jag borde sätta en standard (heter det så?) att bara uppdatera, typ, en gång i veckan så att jag inte får dåligt samvete, haha! Sitter just nu hemma och latar mig, ska träffa syrran ikväll! Är för övrigt MEGAtrött, så fort man sätter sig ner så vill ögonlocken bara ramla ner, usch!

Helgen kommer bli riktigt kul, ska hälsa på min kompis Terese i Göteborg! :D Från lördag till söndag ska jag vara där! Det blir shopping och fest för fulla muggar (eller vinglas!) Ska bli superkul!! :D ♥ Kameran hänger självklart med, så det blir en reserapport och lite härliga foton för alla er ;)

Tänkte lägga ut bröllop/dop bilderna idag också, men såklart var batteriet till digitalkameran slut! :( Men nu är den på laddning, så senare ikväll/inatt ska dom vara uppe! :) Min dator är världens (utan överdrift tror jag alltså!) långsammaste dator, så det lär ta ett litet tag, men tålamod tålamod :)

OCH VECKANS NYHET! Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! Den japanska popduon Tegomass (del av jpop-gruppen NEWS!) ska komma tillbaka till Sverige och Stockholm den 29-30 maj!! De har varit här en gång förut i November 2006, och jag blev ett fan bara några månader efteråt, så jag missade det! Men nu har chansen kommit tillbaka, så nu bär det av till huvudstaden om ca en månad! LYCKA! ♥ :D


SNAAAAART. ♥ Konsert och meet-and-greet!
Kul, underbart, fantastiskt och nervöööööst! ♥

Just det! Jag har ju faktiskt shoppat lite grann i veckan. Ska posta bilder på de härliga garderobs-tilläggen nästa vecka! :) Kändes riktigt skönt att kunna inhandla lite nytt igen. Varför känns det som om att man aldrig har några kläder, fast man har en hel garderob full? Ett av livets mysterium. På tal om shopping, pengar och ekonomi. Igår kväll satt jag och kämpade med min deklaration och ÄNTLIGEN är den inlämnad. Hoppas att jag gjorde allting rätt nu! Det är en djungel att vara egenföretagare ibland, ajaj!

Nej kära läsare. Dags att vila sig lite, och kanske laga lite mat. Hoppas allt är bra med er alla! ♥ Ska försöööka uppdatera lite oftare. Ha en bra helg, och missa för tusan inte Robinson! Jag har för övrigt utvecklat en gigantisk crush på en av deltagarna, Lukas Berglund! Hehehe. ♥ Så sjukt söt!

Ses efter helgen! ♥

Stan, fika.. och deklaration

Idag har varit en supermysig dag! Tiden på jobbet gick fort som tur är! Efteråt gick jag och Line på stan och inhandlade lite smått och gott. Köpte en ny topp, leggings, ett halsband och FIKA ♥ Vi var hemma runt kl 18 och nu är jag helt slut! Vilket innebär att jag INTE borde ha gett mig på deklarationen just nu.. blir helt vimmelkantig av allting som ska kontrolleras och fyllas i. Speciellt nu när man ska fylla i delen om Enskild Näringsverksamhet, och jag tycker det är så avancerat så att jag gav upp så länge. Tur att man har ett litet tag till på sig!

Nu är det snart Criminal Minds, och sedan blir det 24 och sedan lär jag däcka rätt snabbt, haha! Hoppas ni alla hade en underbar dag ♥


Mumsigt fika. ♥

Myskväll med godis och TV

Nu är det snart sovdags, jobb imorgon. Konstigt det känns att behöva gå och lägga sig tidigt igen! Men ska bli härligt att dra in lite mer pengar till dagskassan! Kom hem från Line för ett tag sen, vi tittade lite på underbara Kanjani8 och sedan tittade vi på spännande House. Och jag är proppmätt efter en påse popcorn och chokladpåskkanin! Aish, vilken kaloribomb haha!

Nu är det paus i Lost, så passade på att skriva ett litet inlägg medan jag väntar tills det börjar igen! Har funderat på om jag ska lägga till min syster Sandras bröllopsbilder och Gustavs dopbilder på min Bilddagbok istället för här, för det blev jättemånga fina bilder och jag vill gärna visa så många av dom som möjligt! :D När jag har gjort det så ska jag ge er gästlösenordet till min Bilddagbok, för alla er läsare som inte har ett konto registrerat där! :)

Nu börjar strax Lost igen. Ha en fortsätt trevlig kväll! ♥


090414

Så då var påskhelgen över, och hej vad fort det gick! Åt en massa god mat och påskgodis hemma hos föräldrarna, det var supermysigt! :D ♥ Nu är man tillbaka i lägenheten igen, dags för jobb imorgon! Ska till Lidl med syrran för att fylla ut kylskåpet med frukostar och luncher inför kommande veckan!

Igår var min kompis Tesa och hennes pojkvän Anton på besök! :D Vi fixade det sista till Antons racing-hemsida, och det blev riktigt finfint! :D Kolla in den vetja, http://www.gruffmanracing.com ! Jag är även deras sponsor, så jag kommer få min logga på racebussen och racebilen, jag är oerhört tacksam för den chansen! :D Tack så mycket, Tesa och Anton! :D
Sedan efter att vi hade jobbat klart med sidan stack vi iväg och tog en fika med vår kompis Daniel. Vi hade det jättemysigt! Tyvärr blev den en väldig snabb fika, då vi kom dit en halvtimme innan de stängde! Men vi hade det riktigt mysigt ändå den lilla stunden vi hann med! :) ♥ Jag och Tesa pratade om att jag nog ska åka och hälsa på henne i Göteborg helgen efter denna, ska bli riktigt kul!! :D

Igår kväll blev också supermysig, Line kom över och vi satt och kollade på de UNDERBARA Kanjani8 (för de som inte är insatta i ämnet, en superhärlig och färgglad japansk popgrupp!) Vi mumsade kycklingssallad från underbara Bella Italia, och åt choklad :P Mums mums!

Hepp, nu ska jag strax iväg till Lidl! Så dags att bege mig. Men först! Jag såg en så sjuuukt snygg bild på Tanaka Koki, medlem i min favorit JPOP grupp KAT-TUN, som jag bara var helt tvungen att posta! Behold the HANDSOME!


Tanaka Koki från KAT-TUN! Mmm!


Johnnys Entertainment ♥

Igårkväll var helt underbart! Jag och Line skulle egentligen ha sett på Troja, men våra planer blev ändrade! Istället bestämde vi oss för den underbara mixen Johnnys Entertainment + goda drinkar! ♥ Och kvällen blev helt galet roligt! :D Underbara DVD:er mixat med goda drinkar och härliga diskussioner, kan det bli bättre än så? :D ♥

Vi hann med att se grupper såsom NEWS, KAT-TUN, Kanjani8 och Hey! Say! JUMP, och vi hade även kollat på en massa Butoukan tidigare på kvällen. Ah, så UNDERBART! :D ♥ Runt kl 3-4 gick vi och la oss igår, och ändå är vi båda väldigt pigga idag! :D

Och eftersom vi hade en salig blandning utav alkoholhaltiga drycker, testade vi på våra egna mixar! Och de blev RIKTIGT smarriga, må jag säga! Sugen på recepten? Here goes! :D

SEX IN THE DOME (ahem, don't ask!)
- Gin
- Citronläsk
- Mjölk
- O'Boy
- Bols (som vi även numera kallas Slob)


LOVEJUICE
- Jin (...gin, haha!)
- Bols
- Mjölk
- O'boy


Ingredienserna blandas i valfri mängd. Testa vetja! Låt oss säga att vi blev båda två rätt goa i huvudet av dessa mumsiga cocktails, haha!



Lite härliga bilder från kvällen! :D

Nu ska jag fortsätta att packa och fixa, ska åka hem till föräldrarna i Påsk och bara myyysa! ♥ :D

Det här blir dagens outfit:


GLAD PÅSK ALLIHOPA! ♥


090409

Idag hade jag tvättstugan kl 10-13, så jag var duktig och gick upp tidigt. Eller ja.. klockan 10, precis i tid haha! Under tiden gjorde jag mig iordning inför en runda på stan med Line och Marielle ♥ Jag köpte mig ett par nya skor (de som jag berättat om tidigare som jag så gärna ville ha!) och nu är dom äntligen mina! :D Sedan mötte kära mamma upp oss och vi gick tillsammans och fikade, det var jättemysigt! ♥


Det goda fikat/lunchen! Och på bilden på mig kan ni se att min nya jeansjacka kom idag! Den är jättejättefin! ♥ :D
Och mina nya skor! ♥

090408 (rubrik-idétorka?)

Godkväll kära läsare. Ännu en dag på jobbet! Allt gick bra, det var till och med roligt, jag hade nog kunnat jobba längre haha! Nu blir det påskledigt fram tills ondag nästa vecka, då blir det dagsskift igen. Ska bli skönt! Även om man kan sova länge på morgonen med kvällsskiftet, så går tiden mycket snabbare om man jobbar på morgonen och dagen.

Resten av kvällen ska jag bara lata mig och kika lite på TV. Har dock inte kikat i tablån om det ges nåt bra program, men förhoppningsvis ska man väl hitta nåt! Önskar att jag hade Canal+ och TV1000 och dom kanalerna, massa bra filmer där ju :)

Idag fick jag veta att en av mina favoritmusikgrupper ska spela i en GIGANTISK arena som tar 55 000 åskådare, två dagar i rad! Vad stolt jag blev när jag fick höra, dom kommer att ha så otroligt roligt där!! ♥ Jag ser fram emot DVDn galet mycket nu! DBSK hwaiting! ♥ :D Ni är underbara!

Högtidsdagar! ♥

Stort grattis till min syster Sandra och hennes Jan som gifte sig den 4 april! :D ♥
Stort grattis också till deras lille son Gustav som döptes den 5 april! ♥ :D
Och stort grattis till pappa som fyllde år den 5 april! :D ♥

Tog jättemånga bilder som jag ska ladda upp och visa er alla! ♥

Dåliga bloggerskan behövde lite nytt...

Åh, jag har varit en dålig bloggerska på sistone. Förlåt mig! Det har bara inte blivit av att jag har suttit mig ner och uppdaterat. Men nu ska jag försöka bättra mig igen! Jag jobbar kväll nu så jag har inte orkat sitta så mycket vid datorn efter jobbet, men imorgon är sista dagen jag går kväll som tur är! Man vänder ju på hela dygnet.. (iofs kan man vara uppe till väldigt sent, I like!)

Jag har länge tyckt att jag varit duktig och sparsam med mina pengar eftersom det är lite osäkert med jobb och sådant nu, men jag tänkte att nu är det baskemej dags att unna sig något efter att ha jobbat lite kvällsskift! Jag har länge gått och trånat efter en ny vårjacka i form av en vanlig jeansjacka (they're back, yay!) och idag hittade jag en finfin från Gina Tricot, så jag beställde direkt!


Förut ville jag ha en ljus variant, men det är roligare med lite ljusa/mörka variationer!
Gina Tricot, 299:-

Och eftersom jag ändå höll på att beställa, tog jag med en somrig turkos tunika! Turkos är ju så fint när man är solbränd (åh, längtar tills man är det!)


Galet snygg i ryggen också!
Gina Tricot, 149:-

Jag har även skaffat ett par nya skor, köpte dom av lillasyster Marielle för endast 50:-! Hon hittade dom superbilligt på Ellos men de passade inte, så hon sålde dom till mig! ♥ :D


GALET SNYGGA!


Jag är lite sugen på en ny väska också. Men nu måste jag hejda mig ett tag haha!

Hmm, funderar på att göra en ny layout till bloggen. Kan jag alltid fixa med lite senare inatt (som sagt, vänt på dygnet...) men nu ska jag titta på House MD och äta Twix. MUMS! :D

Liten edit:
Ny layout och profilbild! Jag blev nöjd :D

RSS 2.0