produktiv

Ska strax ner till tvättstugan så det blir ett kort litet inlägg idag. Har varit och ätit kinabuffé med syster Line, det var riktigt gott! ♥ :D Sånt där som man måste få unna sig ibland! :) Tog också hand om min baota-hög med räkningar (hiskeligt var många det var denna månaden) och sedan har jag kollat lite efter jobb. Tror dock att jag ska vänta med att söka på riktigt tills jag har kommit hem ifrån Spanien! Är på jakt efter ett jobb på deltid eftersom jag har företaget också, så jag är lite rädd att det blir för mycket jobb om jag skulle ha ett på heltid. Men man får ta det som finns helt enkelt! Det kryllar ju inte av jobb nu! :(

Imorgon åker jag ut på landet till föräldrarna och lillasyster Marielle! :D Tillbaka igen i lägenheten på fredag! Då ska jag träffa kompisarna, åka till Öland med Line och Marielle på lördagen och sedan när jag är hemma drar jag och Tesa till Harrys och festar loss! ;D

Nej, nu är det dags för tvättstugan! Ha en trevlig kväll allihopa! ♥

ny design

Tog äntligen tag i att fixa en ny layout till bloggen! Eftersom den föregående (den rosa) var bara en temporär layout (klumpiga jag råkade ju slänga bort koderna till den andra, haha!) var det skönt att få det gjort! :) Den blev enkel och stilren!

bröderna carter

Eftersom jag kanske ska gå på Backstreet Boys spelning i december, så började jag lyssna på grabbarnas braiga musik och ägna mig åt att kika på lite bilder för att komma in the mood. Och så såg jag bilder på Nick och hans yngre bror Aaron (ni vet den lille parveln som sjöng "Crush on you" för sisådär sjuttiofem år sen) och KOLLA DETTA:


... har jag bott under en sten? Attan vad bröderna har vuxit upp fort! Dessutom tar man ju för givet nu att den här bilden är ny, men den är tagen 2006. .....! Nej, nu går jag och lägger mig under min sten igen, haha! Man hinner ju inte med i tiden längre!

Dr Reid and the chopsticks



Det är inte det lättaste det där, hehe! :D ♥

there are no boundaries



 ♥ !

....så kan det gå!

Började att fixa lite med layouten för ett tag sen, och som jag brukar göra så kopierade jag in min gamla kod i ett textdokument ifall jag skulle ångra mig mitt i och ta tillbaka den gamla. Efter lite fixande hit och dit tänkte jag "Nej, jag pallar inte göra om layouten nu..." och sen när jag skulle kopiera tillbaka min gamla kod, vad händer - Textdokumentet borta! Smarta jag hade tydligen stängt det, haha! Så jag blev så illa tvungen att göra om layouten ändå, grr. Men jag blev nöjd, som tur är! :) Rosa funkar alltid!

Shutter shades

Äntligen! På tiden att jag skaffade ett par sådana där shutter shades nu! Har velat ha dom ända sedan jag såg den koreanska hiphop gruppen Big Bang använda dom ♥ Det blev ett par vita, ifrån Hiphopbutiken.se! Ska användas flitigt i Spanien, hehe! ♥


TOP från Big Bang i Shutter shades.

För övrigt är jag sugen på en ny layout till bloggen! Får se om det blir nåt nytt de kommande dagarna ;D

Dags för fredagsmys

Lite fredagskvällsuppdatering! De flesta är säkert ute och partajar nu, men jag valde att ta det lugnt denna mysiga kväll. Var på Preem med syrran och handlade lite gott, sedan slängde jag mig i soffan och satte in Pirates of the Caribbean - At World's end i DVDn. Grymt bra! Har sett den förut, men hade glömt typ allt som hände i den, haha! Började fundera på om det ska bli en fyra? Visst ska det väl bli det? Sånt här brukar jag veta, haha! Men ser ingen info om det på Internet Movie Database, så kanske inte.. Attsingen! Får hoppas på en åtminstone.

Nu ska jag surfa vidare och kolla upp TV-tablån. TV-kväll all the way, hehe! :D Hoppas ni alla har en go fredagskväll!


Yo ho på er alla, höhö. :D

Busy day

Ojoj, klockan är bara 15 och redan känns det som om att jag har fått massor gjort. Har hunnit handla inför grillningen med familjen imorgon kväll, och jobbat med företaget (det låter inte som så mycket kanske, men för mig är det sannerligen det haha!) Jag har verkligen legat på latsidan med att söka jobb också, får försöka ta tag i det snart... tyvärr har man ju en förmåga att skjuta upp sådana där saker hehe!

Resten av kvällen blir riktigt lat och härlig. Nu när man inte gör nåt speciellt på dagarna tappar man ju totalt koll på veckodagarna, så fredagskänslan infinner sig ju inte på samma sätt som det gör när man jobbar! Det som är planerat är iallafall tvättstugan mellan kl 16-19, nu börjar tvättkorgen blir full här haha! Men innan jag går ner till tvättstugan...


...måste jag se Top Model!! Make-overn idag, weho! :D

Latsidan igen


Hello herr Stylish!~♥  (Sungmin från Super Junior)

Ojoj, nu har jag minsann legat på latsidan igen. No good! :) Får försöka skärpa till mig med uppdateringarna nu. Kan ju börja med att berätta att min lördagskväll var helt fantastiskt rolig! :D Jag, Tesa och Daniel lekte drinklekar, dansade och tog en massa helgalna (och då menar jag verkligen helgalna!) kort, sedan begav vi oss till Harrys och dansade som tokar! :) ♥ Fy attan vad skoj det var! Och beware, några utav korten kommer att komma upp på bloggen framöver haha! (likaså korten från Rix FM Festival, fy vad jag är långsam med precis allt jag gör? Haha!)

Sedan har jag varit hemma hos mamma och pappa från söndag-onsdag! Alltid lika mysigt att vara där! :D ♥

Just nu sitter jag och lyssnar på goa Kanye West och väntar på att 24 och Criminal Minds ska börja! ♥

Finfin fredag!

Hemkommen! Hade fantastiskt roligt i Växjö med kompisarna och Rix FM Festival + Karl Oskar dagarna! :D Jag planerar en liten längre rapport förståss, men det får bli lite senare när jag har watermärkt (eller vad det kallas!) alla mina foton som jag tog. Det blev en hel del riktigt bra foton på speciellt BWO och E.M.D.! En helt fantastisk kväll, tack mina kära vänner! ♥

Jobbar nu tills kl 16, sedan ska jag hem och äta och vila. Lite senare kommer Tesa och Daniel för lite förfest och sedan utgång till Harrys! Efter bara 3-4 timmars sömn i natt ska här ändå röjas fullt ut! ;D Blir en skoj kväll!

Hoppas ni alla har en trevlig dag, och jag lämnar er för stunden med Sveriges härligaste gossar. Vilka kan det va tro? ;D ♥



Return of sommarvärmen


I'm in your faaaace, typ! Och som vanligt ser min näsa större ut än vad den är? Asch, struntsamma!

Idag hade vi mer tur med vädret! Jag och Line satt ute och solade i 2 timmar (med solskydd på oss förståss! Viktigt!) och fick lite färg. Tycker det är svårare än vanligt att få färg i år! Men får förlita mig på att brännan blir bättre i Spanien ;)

Var precis borta vid stationen och träffade en kompis som hade tågbyte i lilla staden här :) En halvtimme hade vi på oss, så vi pratade och kikade på kort. Jättemysigt! ♥

Imorgon drar jag till Växjö! :D Ska träffa mina vänner och gå på Rix FM Festival. Ska bli superkul! :D ♥

Hoppas ni alla har en trevlig kväll! Pussss!

en dag fylld av.. tv? haha!

Det blev ett sent inlägg idag! Trots det har jag ändå inte haft så mycket att göra idag! Solen sken när jag vaknade idag, så jag och syrran gick ut för att sola, men typ precis i samma tidpunkt kom det en massa moln (vi var väl ute nån timme, men solen var nog framme i typ 15 min haha!) Men liiiite färg fick man iallafall :) Kanske ska gå ut tidigare imorgon, om det blir lika fint då med :)

Sedan har jag mest chillat framför TVn! Har kikat på Top Model och sedan American Idol, jag sitter och ler som ett fån när Kris Allen sjunger, jösses vilken sötnos alltså! (får tacka lillasyster Marielle som sa till mig att där fanns en kille precis i min stil hehe! ♥) Jamen titta bara:


Söt!

Sen resten av kvällen.. vad tusan har jag gjort? Haha! Timmarna har gått rätt snabbt ändå dock. Gav mig själv en liten kur med peeling, och ägnade lite tid åt mitt stackars hår som varit uppsatt i en knut de senaste dagarna, av ren lathet haha! Min chef ringde mig också och kollade om jag kunde jobba två helger framöver, men tyvärr var det datum jag redan är upptagen på! Men jag sa att de får gärna fortsätta ringa mig så mycket de vill så fort de behöver. Jag jobbar där så gärna! ♥

Såg nyss på Criminal Minds, USCH vilket otäckt avsnitt! :'( Stackars, stackars Reid! Det är tur att det bara är en TV-serie! Man vågar knappt tänka på att folk arbetar med sånt här på riktigt. En stor eloge till dom som riskerar sina egna liv för att rädda andra! ♥

Nu ska jag spendera resten av kvällen med att lyssna på bra musik ♥ Hoppas ni alla har haft en underbar dag!

full garderob, men inget att ha på sig

Goddagens! Kom hem för ett tag sen, var på Kvantum med Line! Hon skulle hämta ett till paket, så vi passade på att handla lite grann också. Idag blir det stuvade makaroner och falukorv till middag för mig, mums! ♥

Eftersom jag tycker att jag inte har någonting snyggt att ha på mig när jag ska till Rix FM Festival, så surfade jag in på Gina Tricot och kikade lite. Jag hittade en jättefin tröja, som blir perfekt att ha på sig på festivalen!


Såhär ser den ut, bara 149:- kr så ett riktigt kap! :) Fanns i ljusrosa också, den hade jag också velat ha! Nångång så ;)

På tal om rosa! Line berättade att de hade fått in rosa JELLY WATCHES på Ebay nu!! Så jag slog till! :D Tack syrran för att du fixar beställning! :D Dom är supergrymma, härliga neonaktiga färger och supergrym modell. Here it is!


Nice nice nice! ♥ Hade velat ha en limegrön också. Coolt! :D

keep the faith!



Nu är samlingen framplockad igen ♥ Funderar på att börja läsa, men vilken ska man börja med? Jag är redan mitt uppe i Silmarillion, men det var så längesen jag läste i den nu. Det är så många karaktärer att hålla reda på, att jag borde nästan börja om från början igen. Eller ska man helt enkelt läsa om hela trilogin igen? ♥ Det vore mysigt!

Idag har jag fikat med Line, Marielle och mamma hemma hos Line! Det var jättemysigt! ♥ :D Sedan återlämnade vi en film vi hyrde igår (The Unborn, huamej sicken otäcking till film!) nu sitter jag mest bara här och slöar. Det blir en slö-dag igen, I like.

Just nu är det lite kaos i KPOP världen, eller snarare DBSK världen. Jag trodde inte att det var så stort som det var men jag hade fel, så jag blev onekligen nervös. Jag har hållit mig borta från Soompi (ett av de största KPOP forumen) i flera månader för att undvika onda rykten, men idag var jag tvungen att gå in och kika. DBSK har stämt sitt bolag SM Entertainment, och vill få bort bolagets exklusivitet på gruppen. Detta så att killarna ska kunna göra saker på egen hand, utvecklas, starta andra företag utanför musiken och liknande. Något som deras nuvarande "slav-kontrakt" sätter stopp för. Jag har alltid tyckt att SM har behandat sina artister illa (jobba dygnet runt, 3-4 timmar sömn per natt och 20% i lön på intäkterna, delat bland alla 5 medlemmar) jag tycker det är omänskligt, och borde vara olagligt. Killarna har ett flertal gånger åkt in på sjukhus av utmattning och av att de inte har haft tid att äta ordentligt. Jag står bakom dom till 100%, jag hoppas att SM inser vad de har gjort och att de ger dom rätt att röra sig utanför SMs gränser (tydligen gick SMs aktier ner med 11% efter detta, det borde få dom att inse att DBSK är deras största inkomstkälla) Så jag vill se en skärpning från SMs sida. Man bör inte få hålla på så. Finns det ingen lag som säger hur mycket en person får jobba innan det blir olagligt, rent ut sagt? Och man kan inte kräva ensamrätt på människor tycker jag. Så jag hoppas att de får igenom sina villkor och att SM behandlar dom bättre hädanefter. Heja DBSK, jag tror på er föralltid! ♥


sugar rush


Jag har seriöst utvecklat något slags beroende till choklad. Det är inte bra. Och inte går det att göra något åt saken heller, för det är ju så förbaskat gott, haha! Man tröttnar ju inte på det, tyvärr. Kriminellt gott är vad det är! Så därför införskaffade jag dessa goda kakor till filmkvällen!

Det blev The Fellowship of the Ring! Jag kan inte fatta att den är nästan 8 år gammal nu. Nostalgi. Kan inte fatta att jag bara var 16 år! Jag saknar den tiden då man väntade på nästa film. Den första snön, då brukar jag ofta tänka på Sagan Om Ringen. Att lyssna på soundtracken och se snön falla, känslan blir magisk. Tur att iallafall Bilbo filmen är kvar! ♥ Plockade fram trilogin igen, kanske ska läsa om den igen nu. Det vore mysigt!

Och såklart min supermegacrush på Legolas, hoho! ♥ Orlando Bloom förblev en av mina absoluta favoritskådespelare efter detta.



Idag ringde min kompis Susanne, en av mina bästa Universitets-vänner, jag blev jätteglad! Vi pratade ett tag och tog igen lite som vi hade missat. Vi ska höras framöver nångång när hon är klar med sitt sommarjobb, kanske gå ut och festa lite! :D Det vore kul att träffa alla från den gamla klassen, jag saknar dom verkligen!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon, som tur är börjar jag inte förrän kl 12! Har lite huvudvärk som jag borde kurera också. Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll! ♥



RSS 2.0