bdbdbdbdbdb

Mitt hår har olika färger på olika kort, hmhm.

Jag bytte just ikon borta på Bilddagboken, och likt förbaskat blev jag sugen på att bli aktiv där igen, haha! Men jag vet att jag kommer vara så dålig på att uppdatera. Ska vara där oftare för vänner och kolla deras updates åtminstone. Men jag själv håller mig nog till bloggen ändå. Men man ska ju aldrig säga aldrig...

Såg på en löpsedel att det skulle bli Medelhavsvärme i Sverige snart. Heja heja! Behöver jobba lite på brännan, den är ju nästintill obefintlig!

Uppfräschning

Jag tröttnade på att vara headerlös! Jag hittade den här snygga bilden igår, från filmen som är gjord av awesome, Baksmällan! Gav lite mer liv till layouten, inte sant? :)

Lunchat



Det var dagens bilder! Jag (blekfis, längtar till Spanien!) och sen Lines söta kissemiss Sam! ♥

Kom precis hem efter att ha lunchat med Tesa! Idag blev det kycklingsallad, mums mums! :) Höll på att göra ett spontanbesök till frisören, farligt det där! Jag är i seriöst behov av det, men pengarrrr. Får vänta ett tag till!

Nu ska jag bara chilla i ett tag, sedan ska jag iväg till Line, vi ska hämta ett paket som kommit till henne. Sedan blir det nån god mat (kanske sushi!) och filmkväll. The Fellowship of The Ring, it is! (Eller The Two Towers, vi får se vilken det blir!)

Ha en bra dag allihopa! Puss!

Running



"Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they just need to run free till they find someone just as wild to run with them." - Sex and the City


BBQ/LOTR





Grillpartaj hos Line idag! ♥ Det var jättegott! :D Som tur är har hon balkong, för regnet öste ner och det åskade lite grann också. Men vi trotsade vädret, hehe! Efteråt var det tänkt att vi skulle gå ut och gå en sväng, men då började det minsann ösa ner riktigt ordentligt och åskan blev värre än förut. Istället kollade vi lite på Extramaterials-DVDn till Sagan om Ringen. Ah, the nostalgia!

Tjuvkikade också lite grann Orthros no Inu, ett nytt drama med bland annat Yaotome Hikaru! Hans första drama, så det var spännande att se lite grann ur det!


Megafina Hikaru! ♥


Nattbabbel


Jag är avundsjuk på A.J Cooks vackra och naturliga blonda hårsvall! Börjar sakna att vara blondin nu. Men mitt hår är ganska ljust nu, så borde inte vara så svårt att få den hårfärgen som på bilden. Frisyren är med jättefin. Så enkel, och fin och inte megaöverstylad. The way I like it! ♥ Önska man kunde ha råd med frisören just nu!

Kom hem för ett litet tag sen från Line. Såg på Narnia, och sedan Criminal Minds. Lika spännande som alltid! Imorgon blir det en busy förmiddag, så ska försöka gå och lägga mig snart.


(Bildkälla: http://www.cbswatchmagazine.com)

"The best cure for insomnia is a Monday morning." / Okänd


290709

Även om jag inte har något jobb att traska till nu, så gick jag dock upp i vettig tid iallafall, hehe. Men har haft lite att göra med företaget idag, hjälpte en kund över telefon med en uppdatering av en hemsida jag gjort till dom. Det är bra att man har någon inkomst iallafall, även om den inte är så stor :) Idag har jag tvättstugan tills kl 19, sedan ska jag bege mig till Line. Vi ska titta på Narnia - Prins Kaspian! :D Ska nog minsann inhandla lite chips innan dess tror jag. Är så galet sugen!

Hoppas ni alla har en trevlig kväll :) Pusss! ♥

Hollywoods finest

Bara för att jag inte har något att göra, och inte har nån större lust att gå och lägga mig (som vanligt) tänkte jag göra en lista på Hollywoods, enligt mig, finaste män! Tidningar brukar ju göra listor såsom 50 most beautiful men in the world, så jag tänkte göra en egen version, med 10 grabbar. Börjar på nummer 10. Drool on ;D ♥


10. William Moseley
Blonda yrvädret som ni känner igen som Peter Pevensie i Narnia-filmerna! Jättesöt, charmig och brittiska är ju alltid ett stort plus! :P



9. Bradley Cooper
Ett namn som börjar bli stort i Hollywood nu! Upptäckte honom i TV-serien Alias, som Will Tippin. Minns ni? :) En av hans senaste filmer är bl a Baksmällan. (och ja, jag är svag för män i sådan backslick ;D)



8. James Franco
Känd från exempelvis Spider-Man filmerna som Peter Parkers bästa vän Harry Osbourne. Snyggsnygg!



7. Matthew Gray Gubler
Ni känner igen honom som geniet Dr Spencer Reid från Criminal Minds! Är även föredetta fashionmodell för bl a Hilfiger och Sisley. Så übersöt att man kommer bort sig i handlingen på CM hur lätt som helst haha!



6. Jared Padalecki
Sam Winchester från bästaste serien Supernatural! En serie med mycket övernaturliga inslag, och jag tror inte nån tjej hade tackat nej att gå in i ett spökhus med denna kille.. Hehe! Han är hela 1,93 cm lång dessutom, älskar ju långa killar ;D



5. Charlie Hunnam
Galet snygg! Gjort bland annat Queer as Folk och Cold Mountain. Och en TV-serie som jag glömt namnet på, ack! Finfin nevertheless! Blont, busigt hår slår aldrig fel!



4. Orlando Bloom
Föralltid vår kära Legolas från Sagan om Ringen-filmatiseringarna! Lika vacker med blont hår och blåa kontaktlinser som med svart hår och bruna ögon. Finaste Orlando!



3. Christian Coulson
Jättevacker kille som tyvärr inte gjort så mycket film och TV, men ni kan säkert känna igen honom från Harry Potter och Hemligheternas kammare! Där spelade han självaste Tom Riddle a.k.a Voldemort!



2. Robert Pattinson
Upptäckte denna vackra kille när han spelade Cedric Diggory i Harry Potter och den Flammande bägaren! Har blivit riktigt känd nu tack vare underbara Twilight! :) Passar perfekt som Edward Cullen, som ska vara världens vackraste varelse!



1. Hayden Christensen VINNARE!
Han får titeln Vackrast i Hollywood av mig! Kanske mest känd som sin roll som Anakin Skywalker i Star Wars. Helt fantastiska ansiktsdrag och ögon man drunkar i. What more can a girl ask for? ;)

Hoppas för allt i världen att jag inte glömt någon nu. Hade ju för tusan kunnat göra den ännu längre haha ;) Grabbarna som hade stått på tur hade varit Chace Crawford, Heath Ledger, Joe Jonas, Ian Somerhalder m.m. Men får nöja mig såhär ;D





it's all tunes

Music expresses feeling and thought,
without language; it was below and before speech,
and it is above and beyond all words. / Robert G. Ingersoll



Down memory lane



Nån mer än jag som saknar Roswell? ♥



Mysdag


För det första, mums på Aidan Turner. Mwoho.

För det andra har jag haft en mycket trevlig dag! Lunchade med Tesa, det blev asiatisk buffé den här gången! Mums mums! ♥ På fredag ska vi luncha igen, det ser jag fram emot! :D Sedan begav jag mig till Lidl med syster Line och inhandlade lite mat och förnödenheter. Resten av dagen är oplanerad, men jag tycker det är rätt härligt. Lite me-time. Känner jag mig rätt fastnar jag väl här framför datorn och trixar. Vad tycker ni förresten om den nya layouten på bloggen? :) Är nöjd med den, enkel och stilren så låter den vara så nu ett tag.



Yes, I am the champion of grimaser. Ha en bra dag alla! Pusss!

Heterokromi



Jag och Line hyrde några filmer idag, däribland en av skådespelarna hade två olika färger på ögonen. Tycker det är så intressant och väldigt vackert, så jag Googlade det och fick reda på att det heter Heterokromi, och beror bland annat på en sjukdom eller att man har för mycket eller för lite melaniner (ett pigment) i kroppen. Tror det är genetiskt också! Exempel på kändisar som har heterokromi är Kate Bosworth (bilden ovan) och Mila Kunis (bilden nedan)


Jag tycker det är jättefint! ♥

Förövrigt har jag och Line haft en supermysig kväll! ♥ Filmerna vi hyrde var Friday the 13th (med världens sötaste Jared Padalecki, hade det inte varit för honom hade jag nog aldrig vågat se den haha!) och Fingerprints. Både var mycket bra! Och läskiga såklart...!

Nu ska jag strax sova, hoppas ni alla hade en trevlig kväll! Puss puss! ♥

Underbar helg! ♥

Jag är nu tillbaka efter en underbar resa! :D Jag hade så otroligt kul i storstaden, vi hann med en massa roliga saker! Jag tog en massa foton som jag ska lägga upp också, men jag är för trött för att fightas med datorn och lägga upp bilder just nu haha! Helgens höjdpunkter var Skansen, bion, konserten och såklart att få träffa min syster och hennes familj! ♥ Vi hade det så mysigt, vi grillade, hyrde film, drack vin ♥ Underbart mysigt! Gjorde också lite fynd i stan, ska visa kort på detta också imorgon ;)

Jag blev också riktigt stolt över mig själv över vissa saker. Jag lyckades åka från Filmstaden Söder (bion was awesome, såklart :P) till Fryshuset via tunnelbanan alldeles ensam (det är en stor bedrift för en lantis-tös som jag hehe!) men det mest imponerande var nog att jag faktiskt klappade en tarantella (ni vet sån där stor lurvig spindel) på Skansen! Min spindelfobi var tydligen som helt bortblåst när jag bestämde mig för att traska fram till "Klapp och kram-hörnan", och jag kan säga att jag har sällan klappat en mjukare djur! Det var som ett litet gosedjur. Jag klappade en orm också! Jag trodde den skulle vara sträv, men den var också riktigt mjuk. Vad tusan hittade jag modet till allt detta? Haha!

Och nu till helgens allra största höjdpunkt, D'ESPAIRSRAY KONSERTEN! Det var nåt av det grymmaste jag sett!! Jag gick in vid insläppet så jag förväntade mig ingen superbra plats, men jag hamnade ändå skapligt nära! Jag som inte har hört många Despa-låtar kände bara igen ett par stycken, men jag kan ju säga att det gör absolut inget. Killarnas energi på scenen smittar av sig sjukt mycket så man bara står och hoppar och rockar loss som om man inte gjort annat i livet! Jag kan inte beskriva känslan av hur det är att vara på rockkonsert. Man måste uppleva det själv, låta musiken uppfylla kroppen och sinnet (poesi!) och jag blir så otroligt lycklig av det! ♥ När man står där glömmer man bort alla bekymmer i livet, det är en slags frihet. Alla dessa känslor har gjort att jag har insett hur viktig jrocken är för mig, så går tillbaka till den en period nu. Den fandomen känns på nåt sätt inte lika pressande. Den ger mig en helt annan känsla! Gah, kan inte förklara det! Men det är känslan av frihet. Jrock är frihet! ♥ Ska försöka gå på så många jrock-konserter som jag kan nu framöver! Så mycket som ekonomin tillåter. Rock on!


Estocolmo! ♥

Godmorgon! Sitter nu framför syrrans dator. Kom precis ut ur duschen! Vi kom fram till Stockholm kl 17.15 igår, och Sandras man Jan kom och hämtade oss! Innan vi åkte hem till dem besökte vi den japanska affären Sun Ai, men jag höll mig och köpte ingenting den här gången! Sedan åkte till New Nippon, som jag verkligen såg fram emot, men så hade dom semesterstängt! :( Sån otur! Nästa gång ;)

Sedan kom vi hem till Sandra och lille Gustav! :D ♥ Vi spenderade kvällen med att gå och handla, titta på Sex and the City filmen och sen 24. Sedan begav vi oss till sängs! På dagens schema står en runda på stan på jakt efter en bikini, lunch, bio (Baksmällan igen :P) med Sandra medan Line och Marielle köar inför konserten. Sedan dags för Fryshuset och D'ESPAIRSRAY!! :D Jag går in vid insläppet, hoppas man får en bra plats ändå :)


Dessa ska jag rocka loss till ikväll! :D


Snart mot varmare breddgrader! ♥


Igår bokade vi resan till Costa Brava i Spanien!! Det är jag, mina systrar Line & Marielle och mamma som ska åka! Det ska bli så underbart, jag längtar så mycket! :D Vi åker den 12 september och vi ska bo på ett lägenhetshotell i Calella! Vi åker med bussföretaget Ölvemarks, så man kommer se mycket intressant och spännande på vägen ner! Vi ska också på några av de utflykter som Ölvemarks erbjuder där, såsom exempelvis en tur till Barcelona och en båttur på Medelhavet till Tossa de Mar! Åååh, längtar galet mycket!! ♥ Har aldrig varit i Spanien, så det kommer bli en fantastisk upplevelse! :D

Idag har jag hunnit med en massa saker. Har jobbat från 12 till 17, sedan träffade jag mina fina vänner Terese och Daniel! ♥ Vi åkte till ett supermysigt sommarfik och åt gott samtidigt som vi pratade och hade det trevligt! ♥ Sedan åkte vi hem en sväng till mig och kikade lite på TV! Jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan samtidigt! (paniktvätt inför STHLM resan!) De stannade hos mig till runt kl 22, sedan hämtade jag upp min tvätt och kikade på Criminal Minds. Nu ska jag strax sova. Ska bara lyssna på lite bra musik först ♥

Imorgon åker jag till huvudstaden, men ska såklart blogga därifrån! :) Ska bli så kul att få träffa storasyster och hennes fina familj, och så spännande med konserten! ♥ Ha det så bra nu allihopa! Även om jag är fortfarande ledsen över Oliver, så ska jag försöka att tänka positivt och tänka på alla åren vi fick med honom :) ♥

Natti natti mina kära läsare! ♥


Kämpa sig fram i blåsten...

Nu befinner jag mig på jobbet igen. Jobbar imorgon också, sen inget förrän helgen den 1-2 augusti. Men ojoj, det var svårt att ta sig fram idag! Det blåser värsta storm ute, och det kom några regnskurar när jag försökte ta mig fram till jobbet. Jag blev tokig på mitt paraply, för att det inte skulle vända sig ut-och-in fick jag hålla det så lågt att det såg nog ut som en hatt. Det såg nog rätt skoj ut :)

Igår var jag och Line på bio, Harry Potter och Halvblodsprinsen igen! Den var likabra den här gången ♥ Dock hade nog publikens medelålder sjunkit avsevärt sedan premiären. Det var ett himla väsen i biosalongen då och då. Tycker det är lite synd. Man betalar väl inte en massa pengar för att sedan sätta sig i en stol och prata? Hrm. Aja, jag hade kul ändå! ♥

Snart bär det av till Stockholm, det ska bli jättekul! Ska vara ordentlig och inte shoppa nåt den här gången (förutom möjligtvis i de japanska affärerna!) på torsdag åker vi. Sen på fredag blir det rockkonsert. Ska bli grymt! ♥


Oliver ♥


15 maj 1991 - 19 juli 2009:'(

Igår fick jag ett samtal av mamma där hon berättade att vår älskade lilla kisse Oliver hade somnat in :'( Jag blev så otroligt ledsen, vi har haft honom i 18 år så det känns så tomt nu. Men jag är tacksam för att vi fick så många år med honom, och jag hoppas han har det bra där han är nu. Vila i frid, lilla kisse :'(

Jag älskar dig, Oliver! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Internet på jobbet!

Jippiyay, internet funkar på jobbet nu! Ringde en utav de ordinarie och frågade hur man får igång det, så nu vet jag det hädanefter! :) Så nu ska jag jobba lite grann med en hemsida, och dela med mig av detta tokiga klipp till er:



Ni har säkert sett ett flertal så kallade voiceovers på Youtube från exempelvis Sagan om Ringen och Harry Potter. Och här är en från Beck, haha! Helgalen. ♥


180709

Godmorgon! Kom hem från syrran för inte så längesen. Vi vågade inte gå själva hem igår natt (vi brukar gå halva vägen tillsammans när det är sent för att hålla varandra sällskap) men igår var vi så rädda att det slutade med att jag sov på Lines soffa istället! Även om det är en kort bit att gå kan det vara mycket riskfyllt en fredagskväll mitt i natten.

Vi hade supertrevligt igår! ♥ Vi åt god grillmat och vi satt och pratade länge och tog igen allt vi missat. Det är ju trots allt över ett år sen vi träffade Helena senast! Och ikväll kanske det blir utgång med henne och en kompis till henne! ♥

Nu sitter jag och vilar inför jobbet. Ska iväg om ca 30 min! Hoppas inte att internet ligger nere idag.. det slutade funka igår när det var typ 2 timmar kvar innan jag slutade! :( Typiskt.. hoppas det funkar nu!

Ni får alla ha en trevlig dag! ♥ Återkommer säkerligen senare! ;)


Grillning, mums!

Tillbaka på jobbet igen! Har faktiskt haft lite besök här redan från när vi öppnade. Nu sitter jag här och tar det mest lugnt. Har vattnat blommorna lite grann. Har mig med Om jag kunde drömma att läsa idag för att få de besöksfria timmarna att gå lite snabbare :)

Sedan efter jobbet ska jag bege mig till Hemköp och inhandla lite grill-tillbehör. Ikväll blir det ett litet grillparty hos Line! :D Vår kompis Helena kommer, som vi inte har träffat på jättelänge! Så det ska bli superkul! :)

Hoppas ni alla har en bra dag! ♥


Natti natti

Ny design! Det behövdes verkligen. Är mycket nöjd! Men nu är det dags att sova. Men först ett videoklipp med en så otroligt fin låt ♥ Från .hack//SIGN. Kan inte så mycket om anime eller manga, men soundtracken är helt fantastiska!

Shine bright morning light
Now in the air the spring is coming
Sweet blowing wind
Singing down the hills and valleys




Natti natti! ♥


3T ♥

Kommer ni ihåg? ♥


Det mysiga pojkbandet 3T? ♥ Sitter och lyssnar på några av deras låtar nu. Nostalgi.
Släktingar (brorsöner om jag minns rätt) till ingen mindre än Michael Jackson.



Rubrik typ

Håjaja, vilken tvist på TV-serien Harper's Island! Man sitter som på nålar när man tittar på den här serien! Undra vad som kommer hända på nästa avsnitt? Dock tror jag inte det är imorgon :( Ack, får vänta tills måndag!

Idag har jag inte fått så mycket gjort, förutom varit på jobbet och sedan tvättat. Hade pyttelite tvätt idag, som tur är! Så klarade mig på bara 2 maskiner. Sedan hälsade jag på Line en liten stund, innan det var dags att bege sig hemåt igen. Och jag missade inte 24 idag, haha! Satt minsann bänkad framför TVn i rättans tid ;) Oh, så galet spännande det är! ♥

Nu ska jag bara lata mig resten av kvällen (natten?) borde gå och lägga mig tidigt, men så lär det inte bli om jag känner mig själv rätt, haha!

Hoppas ni alla har en trevlig kväll! (natt!)


160709

Sitter just nu på jobbet. Har ju fått i uppdrag att jobba från den 16-22 juli (över helgen också), vilket jag är jätteglad för! ♥ Alltid välkommet i spargrisen, hehe. Jobbar tills kl 17 idag, så 4 och en halvtimme kvar. Tycker tiden går saktare än vanligt idag?

Jag hade det supermysigt igår! ♥ Det regnade dock som tusan, och åskade också, så vi kunde inte sitta och fika på nån uteservering, så det blev mysiga Stigs istället! ♥ Testade ett wienerbröd med jordgubbar på. Det var gott vill jag lova! :D

Sedan var det dags för bio! Eftersom många inte sett nya Harry Potter filmen ännu, och kanske inte heller läst boken, så ska jag inte avslöja nåt om vad som händer! Men kan iallafall säga att jag tyckte den var grymt bra! ♥ Den höll på i ca 2 och en halvtimme men det kändes mycket kortare, för det hände saker hela tiden och den var hela tiden underhållande. Så jag ger den en klar 4 av 5! Och eftersom jag är lite svag för Tom Felton aka Draco Malfoy, var jag glad och nöjd, för han fick mer screentime än han haft i de senaste föregående HP filmerna, mehe :P


Svag för bad boys, indeed!


Ser fram emot dagen!

God morgon! (snarare förmiddag!) Det är helt uppåt väggarna det här, haha! Man sover så galet länge när man är "ledig". Men så satt jag uppe väldigt länge igår också, så jag fick nog ändå det antalet timmar sömn som man bör :) Startade dagen med att kika lite på NEWS på min Ipod! ♥ Idag ska bli superkul! Om några timmar kommer mamma och Marielle och hämtar mig och Line, Marielle ska till frisören och under tiden ska vi andra ta en fika! ♥

Sedan kl 18.30 ska jag och Line se Harry Potter och Halvblodsprinsen!! Ska bli så kul och spännande! ♥ Jag har läst en stor del av boken (har lite kvar!) men det var så längesen, så jag minns bara ytterst lite av den. Ska bli kul att äntligen få se filmen! ♥



Jippiyay! ♥



Bästaste KAT-TUN ♥

Gissa om jag blev glad igår! ♥ Min kära syster Line hade köpt en födelsedagspresent till mig, och inuti paketet låg något som jag velat ha i evigheter men inte haft råd att införskaffa, nämligen KAT-TUNs senaste konsert DVD Queen of Pirates!!


Kolla in de snygga korten!!

Jag tror jag har sagt tack femhundratjugioåtta gånger nu, och det räcker ändå inte haha! ♥ Så idag laddade vi upp med choklad och läsk och kollade på denna underbara DVD! Och, som alltid med KAT-TUN, så överträffade dom sig själva återigen! Dom har verkligen utvecklats från de äldre DVDna, och tillåt mig säga att dessa är sjukt bra också.

För er läsare som inte känner till KAT-TUN: De är ett japanskt pojkband som består av 6 medlemmar, alla med olika talanger och unikheter (är detta ett ord? haha!) Mer info om medlemmarna nedan. De är från japanska talent agencyn Johnnys Entertainment (som majoriteten av de japanska pojkbanden) Jag har varit ett fan sedan våren 2007 ♥ Och kommer föralltid att vara det!

Jag känner att min blogg kan ibland vara lite opersonlig, jag nämner inte så ofta min stora passion, som ju faktiskt är musik, och till allra störst del den asiatiska musiken. Så därför tänkte jag skriva en liten rapport om denna DVD. Kan kanske också vara skoj för er som inte är så insatta, att lära er nåt nytt :)


Ett fullsatt Tokyo Dome! Jag blir fortfarande lite förstummad när jag ser det. Globen kan känna sig som en liten bebis bredvid den här arenan, haha! Den tar ca 55 000 personer och KAT-TUN fyller den dagar i sträck. Heja heja! ♥


Här har vi de kära KAT-TUN medlemmarna! En lite närmare presentation av dom här nedan:


Kazuya Kamenashi - Min favoritmedlem! ♥ Han är ju alltid lika fantastisk på scenen! Utstrålning, sångröst, dansmoves, ja han har ju allt en riktigt entertainer ska ha! Jobbar väldigt hårt (ibland för hårt) för att göra fansen glada, men vi vet ju alla redan hur sjukt bäst han är!



Tanaka Koki - Han är ju så underbart gangsta och badass att han bara blir söt istället, haha! Dock under denna coola image, gömmer sig en känslighet. Han är sjukt bra på att rappa och dansa (gummi-man, typ!) och en av showens höjdpunkter var när han cruisade runt i Tokyo Dome på en motorcykel. ÄGER!



Akanishi Jin - Gruppens starkaste sångröst. Han är grymt bra på att medvetet se ut som om han inte riktigt bryr sig om vad som händer omkring honom, och ändå fängslar han 55 000 personer, och för oss som ser han på DVD så fastnar han direkt i rutan. Han har oftast de bästa solona, Lovejuice är galet bra. Cheers Jin!



Taguchi Junnosuke - Han är gruppens spillevink! Alltid lika glad. Han är superbra på akrobatik och på att dansa, och självklart har han en jättebra sångröst. Får hoppas att han får visa den oftare! Han har också lite ovanligare solon, lite samuraj inspirerade. Det är kul!



Nakamaru Yuuichi - Han är ju också en spillevink! Släpper du iväg denna killen till Koki så kommer det garanterat ske en massa bus, haha! Han är jättebra på att beatboxa, och han är superbra på att dansa (gummi-man han också!) Något som också bör nämnas att han är en mycket bra skådespelare också!



Ueda Tatsuya - En fantastiskt sångröst gömmer sig här! Det är synd att han får så lite delar av låtarna. I den här DVDn fick han sjunga en ballad, något som verkligen visade hans röstomfång. På scenen är han ganska laid-back, men ibland poppar han fram och visar upp ett glatt smile och ett peace-tecken!

Den här konserten hade många höjdpunkter ♥ För att göra det enklare att läsa, så gör jag upp en lista på de saker som verkligen var minnesvärda.

* Kokis motocykelfärd genom Dome. Nåt av det coolaste jag sett på en scen!
* Jin sjöng en del ur min favoritlåt  Bokura no Machi de, ensam, a cappella och utan mikrofon. Supermäktigt! ♥

* Kames intro till sitt solo. Ingen kan se så grym ut samtidigt som man bär ett bar skojiga glasögon och petar sig i näsan, haha!
* Introt med låten TVBOO var helt sjukt bra. Jin ägde det här introt, samtidigt som de andra stod upp och sjöng, satt han ner och rökte en cigarr!
* De stora piratskeppen som producenterna skapat som KAT-TUN åkte runt på i arenan. Hela scenen var jättecoolt konstruerad, det måste ha kostat miljontals kronor. Scenen i sig självt är helt fantastisk. Tänk er Eurovision gånger 10, typ.

Och såklart detta som var en jättehöjdpunkt och megabonus för mig!

Söta Yamashita Tomohisa från NEWS tittade förbi! :D ♥ Han fick till och med åka med på ett av piratskeppen, hehe!

Som en slutsats; DVDn var helt fantastisk. Jag rekommenderar den verkligen! Jag tog en massa screencaps som jag tänkte lägga upp också, men först den här i lite större format:


När jag såg den här scenen kom jag direkt att tänka på lillasyster Marielle! ♥ Hon såg tyvärr inte DVDn tillsammans med oss, men jag lovar dig, du kommer älska den! ;D ♥ Snart får vi alla se den ihop! :D

Och nu, lite fler härliga bilder från konserten. Klicka för större!




Hoppas jag nångång får chansen att se dom live. Det vore helt fantastiskt! ♥





E.M.D. ♥

Jippi, yay! Den 6-8 augusti ska jag, Line och Marielle till Växjö för att hälsa på våra kära kompisar och gå på Rix FM Festival! Ska bli superkul! Ska äntligen få se underbara E.M.D. spela! ♥ :D Jag och syrrorna har länge sagt "Vi måste ju gå och se E.M.D. nångång!" och nu baskemej är det äntligen dags! :D ♥ Läääängtar!



Annat som har hänt idag är att jag har jobbat från 13-17. Har också nästa helg + torsdagen och fredagen innan, och tisdagen och onsdagen veckan efter! Sen blir det ett par helger till i början av augusti. Känns riktigt bra, pengarna är mycket välkomna just nu, hehe! Har legat på latsidan med att leta jobb inför hösten, ajaj.

Just nu sitter jag bara och vilar och blir lite halvt tokig på min lilla långsamma dator. Har precis sett på Privileged och målat naglarna. Men ska snart till Line och se på serien Being Human! Och reprisen av 24 får jag inte missa inatt!! På torsdagar kl 22:40 när 24 brukar gå, är jag nog inte riktigt i mitt sinnes fulla bruk, för jag missar det alltid. Fattar inte hur jag lyckas haha!

Jobbet och MJ dans-tribut

Sitter just nu på jobbet, lite mer än 2 timmar kvar :) Sen ska jag ut på landet till familjen! ♥ Igår var riktigt trevligt! Jag och Line spenderade förmiddagen med att titta på två avsnitt av Atachinshi no Danshi, sedan på kvällen kom Daniel! Då köpte vi pizza och kollade på Narnia - Prins Caspian! :D Senare på kvällen runt kl 23 gick vi till Jonas och satt och pratade en stund och drack en god öl, vi hade jättetrevligt! :) Sedan runt kl tolv begav vi oss hemåt igen!

Jag missade ju att lägga upp en video igår! Men ska inte missa det idag, så dagens video blir denna:


En dansgrupp på över 300 personer hedrar Michael Jacksons minne genom att dansa till Beat it på Sergels torg och på Stureplan i Stockholm. Jag blir nästan tårögd, det är sjukt mäktigt! ♥

Dagens video - St. Maarten

Dagens fråga: Skulle du våga sola här?



På ön St. Maarten i nordöstra Karibien ligger flygplatsen precis bakom stranden så planen kommer in i otroligt låg höjd. Helt fantastiskt, hade varit supercoolt att åka dit och bara titta när alla planen kommer in. Fantastiska manövrar av piloterna! ♥

Mys hemma

Hejhopp allesammans! Sitter nu hemma hos föräldrarna och lillasyster! ♥ :D Har tagit det lugnt, förutom att vi var i stan en sväng med pappa, han skulle till optikern så vi passade på att ta en mini-runda på stan! :) Marielle hittade en jättefin bikini på H&M, och jag köpte Sheer Blonde shampoo på Åhlens! :D  Ikväll ska vi titta på galna serien Mommas's Boys och fotboll. Och äta jordgubbar! :P ♥

Dagens YT-klipp blir ett av de roligaste som finns på hela stället, nämligen tokarna Danny och Erik från EMD! :D


Killarna med den bästa humorn i världen haha! ♥



Mycket på TV

Huamej, såg nyss filmen Dolt under ytan på TV. Sådana läskiga filmer borde man inte se när man är själv, usch usch! Som tur är har man ju sett den förut, så man var lite förberedd på vissa saker iallafall :) Den är väldigt bra!

Spenderade 4 timmar idag på jobbet, sedan traskade jag till Line där vi åt spaghetti och köttbullar, och sedan jordgubbar till efterrätt, mums! ♥ (tack så mycket Line, jag ska bjuda tillbaka hihi! ♥ :D) Vi tänkte gå och posta ett brev åt Line men då började det minsann mullra på himlen :O Så vi vågade inte!

Kl 21 var det dags för en ny TV-serie på SVT1, Being Human hette den. Den var jättebra! Handlade om 3 vänner, en vampyr, en varulv och ett spöke. Väldigt ovanlig story, sånt gillar jag! Och vampyrer är ju verkligen "på modet" nu typ. Beror hysterin på Twilight tro? Hihi!


Avslutar med lite bilder. Jag på jobbet, och sedan hemma. Halvt osminkad, men låt gå!



Myshelg och DBSK

Goddagens :) Befinner mig på jobbet återigen, jobbar tills kl 17 så några timmar kvar! Hade det supermysigt hemma hos föräldrarna, åt tacos och massa gott onyttigheter och tittade på underbara Twilight på kvällen! ♥ :D Sedan satt vi ute på altanen och hade det mysigt på kvällen och pratade (och jag blev vettskrämd utav varenda ljud jag hörde från buskarna haha...!) Idag hann jag inte göra så mycket innan det var jobbdags, tog lite kort på katterna och kollade när lillasyster Marielle spelade Sims! :) Men ska tillbaka dit imorgon och vara där tills onsdag! :) ♥

Idag känner jag mig riktigt stolt! En av mina favoritgrupper DBSK har spelat i arenan Tokyo Dome inför 55 000 personer i Japan! Det är helt fantastiskt! ♥ Jag har sett bilder inifrån arenan, och det är helt sjukt fint. Kolla bara!



Världens enligt mig snyggast uppbyggda arena (nu har jag ju inte sett alla förstås, men utav de jag sett!) med fina Bigeast i publiken! ♥ Oah, tänk om man vore där!

Ja nu är det ju faktiskt inte mer än rätt att dagens Youtube video ska vara tillägnad DBSK. Kan ju vara kul för er som inte känner till dem att höra hur de låter, supervokalisterna från Korea. Och låt inte språket hindra er. Enligt mig kan musik sträcka sig över kontinenter! Enjoy!

 
Deras supersöta japanska låt Kiss The Baby Sky !


Jobb och nostalgi

Hade superkul igår! Jag, Line, Tesa, Daniel och Daniels kompis Jocke satt hemma hos mig och lyssnade på musik, åt god mat från stans enligt mig bästa pizzeria och lyssnade på massa nostalgiska låtar! Tog några galna foton som jag ska posta upp framöver hehe! ;D

Sitter just nu på jobbet! :) Jobbar till kl 16, sen ska jag hem till föräldrarna! ♥ :D Under tiden jag väntar på besökare här så kikar jag igenom lite av mina gamla hemsidor, såsom mitt gamla LiveJournal konto. Det är så intressant att läsa så gamla dagboksinlägg. En sak som definitivt har förändrats är att jag var nog mycket bättre på engelska förut! Skrev ju alla dessa inlägg på engelska. När jag försöker uppdatera min nya LiveJournal nu blir det bara knasigt. Är min förmåga att skriva på engelska puts väck? Ajaj!

Läste gamla konsert-reviews från när jag såg Gazette i Tyskland ♥ Blev supernostalgisk när jag tänkte på mina "rockdagar" när jag bara lyssnade på japansk rock. Blev så sjukt sugen att gå på konsert! Men i slutet av juli, då attan! Då ska jag rocka loss till D'espairsRay i Fryshuset i Stockholm! Ska bli grrrymt! :)

Ojoj, var jag lite för ambitiös när jag sa att jag skulle posta en nyhet och diskutera den varje dag? Jag var nog tyvärr det. Det kommer ju finnas dagar där jag inte kommer att hinna :( Får nog göra det till en vecko-tradition istället. Dock ska jag försöka uppdatera med ett Youtube klipp varje dag! :) Så dagens klipp blir detta:


Ett av de finaste end credits! Från Rädda Willy 2 ♥
Har en stor kärlek till dessa fantastiska djur!



Mums!!

2d1cac2aff161e50fcebfbd4ceb8d179.png

Mums!!


Sill och potatis

FREDAG! :D Sitter just nu hemma hos Line, vi håller på och lagar sill och potatis, MUMS! ♥ Vi traskade ner till Hemköp kl 10:30, och passade på att gå in i djuraffären också på vägen dit och handla ett spraybalsam mot tugglor till vår lilla katt Oliver hemma hos mamma och pappa! ♥ Det är gaaaalet varmt ute idag också!

Och bara för att det är fredag blir dagens YT klipp en riktigt go partylåt! :D



Hoppas ni alla har en härlig eftermiddag! ♥



Nyhet: Michael Jackson - ABBA?


Björn och Benny dementerar ryktena om att ABBA ska komma att ersätta Michael Jacksons slutsålda shower i London
-
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5458576.ab -


När den stora sjärnan Michael Jackson gick bort, fick han aldrig chansen att göra sin stora, efterlängtade comeback. Arrangörerna AEG Live har nu 50 slutsålda konserter på O2 Arena i London med stjärnan. AEG Live, som nu står inför en ekonomisk katastrof, sägs ha varit i kontakt med en annat stort musikfenomen som kan tänkas uppträda istället, nämligen ABBA. Dock har detta dementerats starkt av Björn och Benny. Personligen så tror jag att det blir stora problem med att kunna hitta en artist som någonsin skulle kunna fylla en stor arena hela 50 gånger, såsom Michael skulle kunnat. Jag tror att det skulle krävas en stor comeback. Något som verkligen drar folk dit, även kanske människor som inte anser sig själva vara jättestora fans av musikern i fråga. Jag till exempel, hade gärna velat se Michael Jackson spela live, just för allt som han har gjort för musiken i vår tid. Så kanske måste AEG Live ändå betala tillbaka alla pengar till biljettköparna i slutändan. Vad tror ni? Finns det någon artist som skulle kunna fylla O2 London 50 gånger?


Mysigt på stranden


Vi hade det supermysigt på stranden! ♥ Tesa till vänster och jag till höger (jag ser ut som en riktig blekfis bredvid brunfräscha Tesa, haha! :P) Vi åt massa gott och diskuterade gamla minnen och människor från förr i tiden. Riktigt kul att prata om sådant! ♥ Tyvärr kunde inte Daniel följa med idag, men vi ska ses imorgon igen! :D Kanske blir det stranden igen, eller en restaurang, det beror på vädret! :D Tack Tesa för den supermysiga kvällen! :D ♥

Och imorgon ska jag äta sill och potatis till lunch med syster Line - så vansinnigt gott! :D Så ska traska till affären och handla mat på förmiddagen. Åh, ska bli jättemysigt! Kanske vi ska köpa nån efterrätt med...? Mums! :P

Jag och Tesa kollade min termometer i lägenheten innan, och innan vi begav oss till stranden var den på 28 grader! Helgalet! Nu hade det sjunkit lite iallafall. Galet varmt!

Nehepp nu ska jag surfa vidare här. Kanske se ett Greys Anatomy innan 24? (som jag inte får missa idag!) Nej jag hinner nog inte det nu! Kanske efteråt sen... hehe!


Och dessa kort från tidigare på dagen bjuder jag på! :)
Ha en trevlig kväll allihopa!


Dagens outfit


Ber om ursäkt för att bilden är lite grumlig (måste vara värmeböljan, haha!)
Dagens outfit är jeansskjorts från Vero Moda och ett rosa linne från H&M.

Snart picknick! ♥


GA ♥



Har spenderat förmiddagen (snarare eftermiddagen..? haha!) med att titta på två avsnitt av Greys Anatomy. Har ju glömt berätta att jag har införskaffat säsong 2 nu också! Åh, älskar den serien. Alla karaktärerna har verkligen något intressant som man fastnar för! ♥

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och förbereda mig för picknick. Ska bli så otroligt mysigt! ♥ Vädret är fortfarande jättefint, som tur är. Hoppas ni alla också har lika bra väder!

Vi hörs senare igen! Hoppas ni alla har en bra dag!


Varmt, varmt, varmt!

God morgon! Eller ska jag snarare säga god middag? Nu har det hänt, jag har totalvänt på dygnet igen. Det är det som händer när man inte har några fasta tider :) Men det är riktigt skönt också! Det är fortfarande lika sjukt varmt här i lägenheten, jag borde skaffa mig en fläkt eller nåt. Balkongdörren står öppen iallafall! :)

Idag blir en härlig dag! Ska träffa några kompisar på lite picknick i solen (beroende på vädret!) runt kl 17, ska bli riktigt mysigt. Hoppas bara att vädret håller i sig till dess! ♥

Nu ska jag surfa runt lite och uppdatera mig om vad som händer! Ses senare idag! Förresten, dagens Youtube klipp har jag redan hittat:
 

Idolvinnaren Kevin Borg, som kommer ifrån Malta, sjunger både Maltas och Sveriges nationalsång under Fotbolls-VM kvalet mellan länderna. Missade detta när det gick på TV, men såg det på YT vid ett senare tillfälle. Måste ses för hans fantastiska röst! ♥



Tankar kring CM, bloggens tema...

Criminal Minds var spännande! (för er som slaviskt följde serien på Kanal 5 som jag, no worries! Avsnitten jag ser på är från säsong 1 på Kanal 9. Har inte kommit några nya från säsong 4 ännu!) Avsnittet handlade om en mördare som tog lagen i egna händer. Hans offer bestod utav människor som också var brottslingar men som hade frigivits i rätten, något som han tyckte var fel. Det som jag älskar med Criminal Minds är att det lämnar utrymme att tänka, programmets storyline har ofta en djupare mening. Dagens avsnitt fick mig att fundera kring rättvisa. Är rättvisa något man ska låta ödet eller en högre makt styra? Ligger allt ansvar på rättsystemet? Eller faller bitarna på plats naturligt? Ack, sånt här kan man fundera på i evigheter! Och man lär nog aldrig få ett svar heller. Vad tror ni?

Men nu, till bloggens tema! Det vore riktigt kul att ha någonting i bloggen som man kan ha som en fast punkt, något som håller läsarna intresserade och uppdaterade. Just nu känner jag att den är lite oorganiserad och spretig. Jag har funderat på att publicera en länk till en aktuell nyhet varje dag, och sedan berättar jag mina tankar och åsiker om nyheten. Detta är också ett sätt för mig att hålla mig uppdaterad av vad som händer runtomkring i världen. Självklart ska jag värva detta med mitt ursprungliga bloggande, vad jag gör på dagarna osv. Ska med försöka att posta olika klipp från Youtube oftare. Klipp som jag anser att folk borde se, av olika anledningar. Allt från allvarliga saker till söta saker ♥ Allt detta med start IMORGON. Förutom med Youtube, som jag ska börja med redan idag:



En mjukstart med typ det sötaste som finns på YT. Sömnig liten kattunge! ♥ :D


Tittar på spännande Criminal Minds

0-5d1a4639787e6121fadf9bb4b52be7a7.png

 Tittar på spännande Criminal Minds!


Sommarvärme

Gah, min lägenhet är så vansinnigt varm haha! Dessutom är jag riktigt dålig på att dricka vatten så det tog ett tag innan jag pallrade mig iväg till köket för att fylla en flaska med vatten. Och nu har det gått åt ett par stycken haha!

Kvällen har varit mysig! Var på Lidl en sväng med Line och köpte lite choklad (är seriöst choklad-narkoman nu, inte bra, haha!) Sedan kollade jag på film och åt upp nästan all choklad på en gång :P Mums mums!

Jag har länge funderat på att jag vill ha ett specifikt tema för bloggen. Men jag har inte kunnat komma på nåt bra! Men nu kanske jag har en idé... Ni får se! ;D


Michael Jackson



På grund av det otroligt tråkiga som har hänt, tänkte jag lägga upp mitt favorituppträdande med Michael Jackson för att hedra hans minne. Jag har inte sett så många uppträdanden, men av de som jag har sett, är detta helt klart BÄST.


Mysigt på landet

Hejhallå! Är tillbaka i lägenheten nu! Har haft det supermysigt ute på landet hos mor och far! ♥ Sandra är ju på besök med lille Gustav, så det har varit mycket bus och stoj varvat med god fika, grillning och mysiga stunder på altanen! ♥ Åh, jag älskar verkligen att vara där ute! Man känner sig som allra hemmast :) (kan man säga, så? hihi!) Gick också på stan med Sandra och Gustav! Gustav fick en massa fint av sin mamma, som lite badkläder och t-shirts! :) Sandra ska köpa mig en bikini i födelsdagspresent (taaaack, Sandra! ♥) men allting är ju så utplockad i stan (alltid för sent ute haha!) så ska vänta tills jag ska till Stockholm i slutet av juli! ♥

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen, men glömde visst min kamera där. Hoppsan! Hihi får visa korten en annan dag :) ♥

Förövrigt sitter jag och lyssnar på låten When It Was Good av Flipsyde på repeat här. Så vansinnigt bra! ♥


RSS 2.0