Söt Ola

Var bara tvungen att lägga in det här klippet, jag satt och log brett hela tiden haha! Ola Svensson med underbar dialekt!



Attans vad söt haha! ♥

Frågequiz

En liten frågequiz jag hittade på min kompis Anas blogg! ♥ Hoppas det är okej att jag använder den med! :)

Frågorna är på engelska och jag är lite för lat för att översätta just nu, men svaren är på svenska iallafall, haha!

Promise to be honest? Japp

What does people think about you: Förhoppningsvis glad och positiv!

What do you think about yourself: Lite smått  förvirrad person som får dåligt samvete för allt

What would you do if you won 1 million: Ge till min familj, betala av avbetalningar, shoppa, resa och lägga mycket på välgörenhet, såsom exempelvis World Wide Foundation m.m

What do you want right now: En charterresa!

How do I impress you: Engagemang och humor som får en att gapskratta!

Are you in love?  Nej

Outside or Inside?  En person som är vacker på insidan blir det automatiskt på utsidan ♥

Are you shy? Väldigt :/

Are you spoiled? Jag har växt upp och lärt mig att vara tacksam för allt jag fått och inte ta något för givet!
What is the best thing? Familjen, vänner, fester, musik

What is the worst thing? Orättvisor, krig och svält :( och människor som alltid ska försöka vara bättre än andra driver mig till vansinne!

Do you usually get drunk? Olika i olika perioder. Den här månaden har jag festat och druckit de tre senaste helgerna så.. ja.. haha!

Where do you live: Liten mysig stad

Favourite drink: Cosmopolitan, men Rosa Pantern är ju himlans god med!

Favourite meal: Pasta all the way

Favourite brand on clothes: Använder inte mycket brands, men om man ska välja så är det väl Fornarina

Favourite dreamdestination: Asien, Nya Zeeland, Latinamerika

How do you feel right now? Glad men lite frusen!

When did you wake up this morning? 5.00

Latest song you listened to? Unite This Heart med Danny

Latest book you read? Håller på att läsa Om jag kunde drömma

Latest movie you watched? Star Wars III - Revenge of the Sith

How often do you work out? På tok för sällan!

What are you longing for? Sommar

What is your next goal? Marknadsföra mitt företag

When do you want to get married? Runt 30

Do you smoke? Nej


Lördagsnatt

Vi hade superkul igår kväll! :D Förfestade vilt med Twister-spelet och en massa dansande innan vi begav oss till puben och dansade loss tills kl 2! Blev bjudna på efterfest av några härliga killar, men fick tacka nej då vi skulle upp tidigt idag. Men mycket lyckad kväll! ♥ (fick mig lite mys också.. ;D) Ska posta bilder de kommande dagarna!

Idag var jag och familjen i min farfars lägenhet för att städa och hämta saker vi vill spara som minne av honom ♥ Jag hittade mycket fint där som jag kan ha i min lägenhet. Det var väldigt vemodigt att gå runt i lägenheten.. men det gick bra som tur är. Min faster Anita var också där, och lite övriga släktingar kom också förbi. Sedan åt vi på McDonalds och åkte sedan hem till mamma och pappa ♥ Imorgon förmiddag ska jag och pappa åka till lägenheten igen för att hämta de sista sakerna.

Vi var hemma ganska så sent, så det dröjde inte länge förrän det var säsongsstart av Robinson! Det var superspännande! Stackarna förväntade ju sig att de skulle få bo på en strand, men istället hamnade de på ett obeboeligt träsk, typ! Uschiamej.

Sedan var det Star Wars III - Revenge of the Sith, som jag och syster Line kollade på. Det var så längesen jag såg den nu, man blev nästan nostalgisk. Alltid lika bra, intensiv och hjärtskärande..


Och jag kan bara konstatera att Hayden Christensen som spelar Anakin Skywalker är en av de vackraste människor som jag sett i mitt liv. Ja ♥

Nej nu det snart sovdags. Alla andra har redan gått och lagt sig, bara jag som sitter här och nattugglar haha! Hoppas ni alla har en fin helg! Puss!

Empty spaces fill me up with holes
Distant faces with no place left to go
Without you, within me I can find no rest
Where I'm going is anybody's guess

I tried to go on like I never knew you
I'm awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken
But without you all I'm going to be is, incomplete
/ Backstreet Boys - Incomplete

Minnen. ♥

Partydags!

Jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild på hela outfiten, men jag hinner inte nu haha! Ska skynda iväg till systern nu, ha en underbar fredagskväll allihopa! :D ♥

Fynd från H&M

Är nyss hemkommen från jobbet och stan! Klänningen som jag var sugen på att köpa var visst inte så snygg på som jag hade hoppats! Men som tur är så hittade jag ett linne istället, för endast 59:-H&M! Köpte också öronhängen :) Så jag sparade lite pengar! Ikväll blir det utgång, så då blir det invigning av nya linnet och öronhängena! Kl 19-20 ska jag till syrran på förfest, sedan blir det Harrys all the way! :D


Korallfärgat linne från H&M, 69:-
Öronhängen från H&M, 39:-

Superbilligt och bra! Till detta får det bli en svart midjehög kjol, lånad från lillasyster Marielle! :D ♥
Visar bild på hela outfiten innan jag beger mig till systeryster :)

All the single ladies

Sista inlägget för idag! :) Ska strax se på 24. Sitter här just nu och fryser som attan, men lyssnar på den otroligt goa låten Love in Siberia av Hampenberg (tack Mari för att du skickade mig YT-länken till den! :D Tack även för tipset om Brandy's låt Departed!) Är fortfarande galet mätt efter pizzan och känner mig allmänt lat just nu. Men ska bli skönt att gå o lägga sig snart. Kanske ska ta och borsta tänderna och få på sig nattlinnet innan det börjar, så är man redo att däcka direkt sen haha! (eller om jag inte hinner innan, så finns ju alltid pauserna)

Min kompis Tesa tipsade mig om Beyonces video till låten Single Ladies! Så idag surfade jag in på Youtube för att kolla in den, och wow säger jag bara!

 


Beyonce och två tjejer till dansar non-stop hela videon! Så sjukt snygg dans, grymma tjejer det där! :D Och sjukt snygga frisyrer med! *blir inspirerad*

Nehepp, nu börjar snart 24! Så dags att bege sig, hörs imorgon igen! Hoppas ni alla hade en bra dag ♥

Pizza och hiphop nostalgi

Åh, det var gott med pizza! Känns som om jag kommer vara proppmätt över hela helgen nu haha!



Sorten jag valde heter Mamma Mia. Den har blivit en av mina favoriter nu. Så mumsig!

Nu börjar jag bli riktigt trött, usch. Ögonlocken vill gärna falla ner lite grann! Men ikväll blir det trots allt en sen kväll, det är 24 ikväll kl 22:40! Ohyggligt spännande är det! Missa det inte ;) Men först är det världens bästa kriminalserie, Criminal Minds kl 21!

Åh! Jag sitter här och lyssnar på låten Haru Haru med Big Bang! ♥ Var helt galen i den låten när den släpptes, känns härligt nostalgiskt att lyssna på den på repeat igen. Dock var det inte så längesen egentligen?



Fina underbara Big Bang! ♥

Dags för Criminal Minds! Tjingeling på er sålänge!

Nytt fräsch utseende

Godkväll kära läsare! De senaste 2 timmarna (om inte mer..) har jag suttit och knåpat ihop ett nytt utseende för min blogg! Headern har jag dock inte gjort själv, den är gjord av Heavena Rayans! Hittade den på en sida där man kunde hitta gratis headers till hemsidor! Besök hennes hemsida på http://kre8ivity.blogspot.com/ :) Jag blev nöjd med resultatet, så behåller den ett tag! :)

Idag har varit en bra dag på jobbet. Tiden gick väldigt fort idag också! Timmarna praktiskt taget bara flyger förbi :) Imorgon ska jag börja 6.30 igen! Börjar man den tiden känns det som sovmorgon haha! Har jobbat in i veckan så ska smita iväg lite tidigare (typ en halvtimme tidigare) för pappa kommer och hämtar oss då. Ska ut en liten sväng på stan och införskaffa en jättefin klänning jag fått ögonen på från H&M! Känns så skönt att inte behöva ha panik över pengar lika mycket nu iallafall! Dessutom kostar den endast 149:- Mycket bra pris! Ska visa bild imorgon när den är inköpt! (om den passar det vill säga..)

Åh! Vädret har varit lika underbart idag som igår! Det var riktigt ljust ute och solen sken redan kl 7.30! Man blir så lycklig! Och nu kommer väl vårkänslorna att börja fara runt också.. (ahem, det gör dom redan...!) ♥

Nej hörni, nu ska jag bege mig. Om en liten stund kommer Line, vi ska till pizzerian och inhandla något smarrigt! Ses senare ikväll! ♥


Mysig onsdagskväll

Det blev aldrig någon veterinärvisit tidigare idag, mamma ringde och sa att Tusse inte behöver åka dit förrän nästa år! ♥ (man följer någon sorts kalender för att se hur ofta katten bör vaccineras mot t ex kattsnuva)! Så jag och Line traskade ut på promenad lite tidigare, runt kl 19! Det var härligt och uppfriskande! Jag var tillbaks lite innan kl 20 så jag passade på att laga lite kvällsmat och mat tills lunchen imorgon. Kikade lite smått på Rent Hus, men såg bara lite för var tvungen att skynda mig och duscha innan Grey's Anatomy.

Nu passar jag på att blogga lite i pausen :) Ska gå och lägga mig så tidigt som möjligt idag, måste dock skriva ihop en liten presentation av mig själv på japanska. Jag har totalt tappat fantasin med att skriva meningar haha! Så får bli en liten presentation istället.


Har ju inte visat bilder på familjens alla kära kissekatter! :D Till vänster är Tusse, i mitten Oliver och till höger är Lines lilla katt Sam! :D ♥ Visst är dom söta?? :D ♥

Nu börjar Grey's Anatomy igen! Vi hörs igen imorgon, tjingeling! ♥


Siciliana ♥

Lätt en av de vackraste japanska låtarna enligt mig ♥

Ayaka Hirahara - Siciliana (baserad på ett klassiskt stycke)

Vårig onsdag

Känner mig precis lika trött idag som igår haha! Trodde den lilla extra timmen skulle hjälpa hela dagen, men icke! Jag var relativt pigg när jag ramlade in på jobbet, men nu skulle jag kunna däcka direkt! Men jobbet gick bra idag, det flöt på och tiden gick snabbt. Jag orkade inte köpa nån lunch idag att ta med mig imorgon, så jag får laga till mig nåt ikväll att ta med mig imorgon. Kanske lite Nasi Goreng. MUMS. Jag gjorde aldrig det igår trots att jag blev sugen, det blev det gamla hederliga Pasta och köttbullar. En klassiker som man tusan skulle kunna leva på!

Idag har vädret varit så otroligt härligt! Solen har skinit hela dagen och man blir så glad av det verkligen. Något som skulle göra mig ännu gladare vore lite härliga vårkläder i garderoben, men jag får nog stå emot ett litet tag till. Som tur är jobbar man lite grann just nu, så man ska nog kunna unna sig något framöver :)

Nej nu ska jag kolla lite mail och kanske ta och jobba lite med företaget. Har tvättstugan idag med. Sedan ska jag följa med mamma och vår lille katt Tusse till veterinären, och efter det blir det kvällspromenad med Line :D Hörs senare! ♥


Strax Lost!

Sådärja, är nu nyduschad med handduk på huvudet, och redo för Lost! Kom hem från systeryster Line för ett tag sen! House var som vanligt spännande :D Dr House med sin härliga attityd och kommentarer, man kan ju inte göra annat än gotta sig i det hela haha! Håller på och fixar lite mat nu tills lunchen imorgon, det får bli nudlar och köttbullar :) Enkelt och gott!

Idag var jag ambitiös och började redan kl ca 5:45, men imorgon ska jag ta mig en extra timme och börja ordinarie tid, 6:30! :) Ska försöka börja tidigare varannan dag den här veckan! Det är ju alltid bra för ekonomin med en extra timme lite här och där :D

5 min kvar tills Lost! Måste fixa det sista nu innan det blir dags för sängen, måste lägga mig direkt efter programmet! Hoppas ni alla hade en bra dag! :D Natti natti!

Tillbaka på jobbet

Var tillbaka på jobbet idag! Var jättekul att få träffa allihopa igen! :D Det var såklart lite tufft att gå upp kl 4.30 dock, men det får gå haha! :P Hade tandläkartid idag med, och det kostade skjortan för att jag råkade missa min förra tid.. ajaj!

Resten av kvällen blir det House och sedan Lost. Måste duscha också och så vill jag se ett nytt avsnitt av Puzzle med, men jag lär nog inte hinna allt, grrr! Har inte lagat något mat ännu heller, är sugen på lite Nasi Goreng nu. Mums mums!

Återkommer nog lite senare innan läggdags igen. Tjingeling for now!


House och Lost ikväll. Don't miss it!

Goda nyheter!

Var på stan idag med syrrorna Line och Marielle, och var jätteduktig och köpte inget onödigt alls :) Köpte shampoo och balsam, fika tills imorgon (jag ska få hjälp av snälla Kia från Konstarkivet med min bokföring), dricka samt en fika på stan :) Hittade ett par så sjukt snygga skor på Skomagasinet, men måste hålla mig!

Men gissa om jag blev glad när mamma berättade att jag och Line och Marielle ska få jobba imorgon!! (ett steg närmare dessa oh så fantastiska skor!) Ska bli så kul att få komma tillbaka, träffa alla där och tjäna in slantar igen! Jag var oförberedd på detta så har varken bröd eller lunch hemma att ta med mig imorgon, så ska till Lidl med Line om en liten stund :D


Mitt nya favoritschampoo L'Oreal ELVITAL Anti-Breakage, samt mitt lilla kök som snart måste städas...

Förfest + Harrys + schlager = ♥

Klockan är galet mycket, men passar på att göra ett litet inlägg innan det är läggdags. Har precis suttit och jobbat med en kunds webbsida för mitt företag, och passade på att göra om min egen blogglayout när jag ändå höll på :) Blev nöjd!

Helgen har varit jättemysig! I fredags träffade jag Tesa, Daniel och hans flickvän Emma! ♥ Vi satt hemma hos mig och drack och pratade och hade det jätteskoj! :D Sedan begav vi oss till Harrys, och det var jätteroligt där! Det var Veejay vs. Deejay, med en massa goa techno-remixer och lightsticks! (det enda självlysande jag lyckades med var en fläck på mitt linne efter en trasig lightstick haha...!)

Lite blandade kort från kvällen:


Haha det blev en hel del flum och grimaser ;D ♥ Vi hade underbart roligt, tack älsklingar! :D Det får vi göra om snart!

På lördagen var det schlager för hela slanten! Det var en riktig rysare när tittarrösterna skulle avslöjas, jag var nog halvvägs utanför fåtöljen haha! Jag tycker definitivt att rätt låt vann! Ska bli spännande att se hur det går i Eurovision :D

Nej nu är det nog sängdags trots allt.. ska ut på stan imorgon med systrarna, men får ABSOLUT INTE handla något (förutom fika och nytt shampoo och balsam!) nu när jag har så ont om pengar.

Sweet dreams allihopa! ♥

Jobbig helg...

Usch, det var en riktigt jobbig helg. Jag var på två stycken begravningar.. min älskade farfar och moster gick bort med bara några dagars mellanrum :'( Det var verkligen mycket att ta in och smälta på en gång. Mycket känslor att bearbeta och man förstår det fortfarande inte.. Men nu ska jag försöka se framåt, och istället vara tacksam för det fina liv som dom båda två fick. Vila i frid ♥ Jag kommer sakna er!

Ett ljussken som fanns denna helg är min underbara familj som jag älskar mest i hela världen ♥ Min kära storasyster Sandra kom hem från Stockholm den här helgen för att gå på begravningarna, och med henne var sambon Jan och den sötaste lille gulleplutt någonsin, Gustav! 


Vi alla lekte med honom hur mycket som helst! ♥

Veckan hittills har annars varit lugn. Jag har bara vilat mig, och åkt på en släng av magsjuka. Trodde jag kunde äta mer idag men då gjorde magen uppror igen. Så imorgon ska jag leva på Yoghurt och Proviva!

Hoppas att allt är bra med er alla ♥

Dygnsrytmen off

Godmorgon! Idag är jag extremt trött, usch. Har lyckats vända på dygnet nu igen. Borde försöka lägga mig lite tidigare hädanefter (försöka duger..) Imorgon ska jag gå upp tidigt, är nervös inför helgen :(

Idag är det jobb med företaget som gäller och sedan japanskakursen på kvällen. Har skrivit 20 st japanska meningar tills idag, hoppas att jag lyckades bra med dom ♥ :D

Nu ska jag fortsätta titta på Ellen Degeneres Show! Vi kanske hörs senare igen, ha en bra dag! ♥

se7enlicious ♥

 
PREVIEWN ÄR UTE!! ♥ 

Och en bild också, för att SE7EN är så sööööööwt. ♥
 
Ja, jag är helt Se7enifierad! ♥

Onsdagskväll

Sitter här hemma hos syster Line och latar mig. Line är produktiv och pluggar japanska, jag sitter och bloggar, och Mari.. kollar på en lavalampa XD ♥ Visst är det ett perfekt sätt att spendera en onsdagskväll? :P Nåja, vi har iallafall gått en runda. Så långt som till Statoil haha!

Natten kommer nog fortsätta lika lugn. Sounds great to me. ♥

Sorry, sorry ♥


DET HÄR KOMMER BLI STORSLAGET. ♥

Underbart väder för en promenad


Utsikt från mitt fönster. V å å å å r !

Idag har jag och syster Line varit på kinamatsbuffé, det var så sjukt gott! Så nu kommer jag vara proppmät ända tills ikväll haha! Sedan gick vi till Smålands Konstarkiv och hälsade på (jag gjorde min yrkespraktik där) och jag har fått några helger där nu som jag ska jobba under sommaren. Underbart! ♥ Jag trivs så bra där!

Sedan gick vi en lång promenad hem, det är riktigt härligt väder ute idag ♥ Jag längtar så tills våren nu. Solsken får upp humöret otroligt mycket!

Nej nu är det dags att packa ner lite lakan och grejer, ska strax ner till tvättstugan.

Förresten!  Bli inte livrädda för att det plötsligt spelas musik härifrån, det är bara min lilla superflashiga Ipod som du kan se i menyn till höger. Hittade den på en annan blogg och gick till Mixpod.com för att kika runt lite! Och det slutade med att jag skaffade mig en egen :D Loves it! ♥

Drömhåret


Jag hittade the mystery girl som jag hade på min frisyrbild! :D Hon heter Kelsey Chow. Den där tjejen har verkligen mitt drömhår på huvudet! Nästa steg är att skaffa den där hårfärgen! Så snyggt med brunt och lite ljusare slingor i. Borde funka att göra det själv hemma kanske.. För jag har definitivt inte råd att lägga ut 1500 på avfärgning, färgning och sedan slingor hos frisören. Huamej!


Mysig dag

Idag har varit en riktig latdag igen! Gick upp på tok för sent och kollade på Providence, och sedan på Ellen DeGeneres Show (BÄST!). Sedan satt jag och kollade på två helt fantastiska jdramas, Taiyo no Uta och Hana Kimi. Taiyo no Uta är ett riktig snyftardrama, och Hana Kimi sitter man och skrattar så det står härliga till. Bra att kombinera dessa två! ♥ Jag har några avsnitt som jag nog ska gotta mig imorgon om det blir tid över (har tvättid imorgon. Jag tycker det är så himla kul att tvätta! Det måste vara nåt fel på mig?) Man får en hel del lata dagar som arbetslös. Men jag väntar nervöst på svar från ställen jag sökt jobb på. Håll tummarna för mig!

Jag träffade också Line på kvällen! Vi gick en runda till Lidl och sedan kollade vi på sdfghjkl RESCUE. Jag älskar det dramat! ♥ Så otroligt spännande och intensivt och helt sdfgh! Sedan kollade vi på House (JA! Chase var med idag! fangirl much..?) Och nu har jag nyss ätit lite kvällsmat så nu är jag proppmätt. Med hicka på köpet!



Nämnde jag att jag älskar RESCUE? Om så är fallet så nämner jag det igen! ♥

RSS 2.0