Dags att börja pimpla vin!

0-5d7471a5ea418355e0cbfaf0e19bb75a.png

Kolla varifrån!

Dags att börja pimpla vin!


Är nu ute vid Sandras och Jans b

7549407bb63fe602360247cdced4a87e.png

Kolla varifrån!

Är nu ute vid Sandras och Jans båt!


Shoppat på Sun Ai!

0-448ab0bbcc2ae73e2ba528ee0681fb3f.png

Kolla varifrån!

Shoppat på Sun Ai!


Shopping

Godkväll! Bloggar nu från systerysters dator! Vi sitter just nu hemma hos Sandra och vilar upp oss efter dagens galna shoppingtur. Vi var ute i hela 6 timmar på Drottninggatan! Det blev mest inköp inför fest, men vi ska inte gå ut förrän imorgonkväll, det ska bli riktigt kul! Köpte också nytt puder och ny foundation från underbara Clinique. Ska visa alla fynd jag gjorde sen :)

Nu är jag helt slut! Men dags för lite frisk luft, ska gå till affären med Line och Marielle. Godisbegäret har talat haha!


Shopping i Stockholms stad!

0-1c9b45baa6ae5bb562324a0b9319ae79.png

Kolla varifrån!

Shopping i Stockholms stad!


Lille Gustav hälsar god morgon!

0-120f7ecc4904b6630c00e263687f0d2c.png

Kolla varifrån!

Lille Gustav hälsar god morgon!


Framme i den kungliga huvudstade

202b9cc3582086990cbadac173a945f3.png

Kolla varifrån!

Framme i den kungliga huvudstaden!


Uppfräschning!


Hemkommen från frisören igår!
(jag ber om ursäkt för min halvt osminkade och trötta nuna, haha!)

Jag kände att det var dags för att fräscha upp håret lite, så det blev en mellanbrun färg med blonda slingor i! Klippte även lite grann i luggen :) Köpte även hem en hårinpackning och en spray som ger mer volym i hårbotten (något som jag verkligen behöver!) Jag är mycket nöjd! :D

Fick kanske en ny kund för mitt företag idag med! Vi ska träffas nästa vecka och diskutera saken. Det blir spännande!

Och imorgon bär det av till Stockholm med Line och Marielle!! Det ska bli så sjukt kul, passade på att fixa håret innan dess :) Ska bli så underbart kul att träffa syster Sandra och lilla systersonen Gustav! Sedan ska vi såklart shoppa och festa loss på Stureplan tills vi inte kan stå på benen längre ;) Från tors-sön ska vi vara där. Håll utkik i bloggen, ska uppdatera med mobilen! (dock! Bloggen har en tendens att göra dubbla inlägg när jag mobilbloggar, men bara ignorera det :P)

Av kvällen återstår det att packa inför i morgon, duscha, se på Rent Hus (hinner jag??) Grey's Anatomy och säkert hundra massa saker som jag glömt nu. Men tjingeling så länge! ♥


Födelsedagsfesten

Helgens festande blev mycket lyckat! Hade det supertrevligt hos Daniel! Vi var ett stort glatt gäng, och det var så mycket härligt folk där som jag inte sett på så länge, så det var riktigt kul! Vi spenderade kvällen med att prata, lyssna på musik och dricka och äta gott. Vi hade planerat att dra till Harrys efteråt, men vi stannade kvar på födelsedagsfesten! I present fick han ett 400:- presentkort från Jack & Jones! :) Runt kl 1-2 var det dags att bege sig hem. Som tur är hölls alkoholhalten på rimlig nivå, så vi vaknade dagen efter pigga och glada och inte alls så farligt yra, haha!

Lite bilder ifrån kvällen! (min dator ÄR världens långsammaste, så inga snygga collage idag)


Lite utav det härliga folket. Födelsedagsbarnet Daniel i grå t-shirt!


Simon, Jonas och Daniel chillar.


Det rockades på för fullt under kvällen. Det var en salig blandning av go musik!


Detta (tillsammans med en smarrig smörgåstårta och kaka) var det som förtärdes under kvällen!

Tack för en underbar kväll, jag hade sjukt kul! :D Och Grattis återigen! :D

God morgon!

Äntligen fredag! Om 45 minuter kommer pappa för att lämna av en plattång som lillasyster Marielle lånat, sedan bär det av till centrum för en liten runda på stan med Line. Behöver köpa ett linne, får se om jag hittar något bra! Hoppas det!

Sen ikväll blir det party, party! Ska bli så underbart kul, få träffa folk man inte träffat på väldigt länge. Återkommer med en festrapport såklart ;)

Nej, nu ska jag börja fixa mig iordning inför stan. Orkar inte vara överambitiös idag så kommer se ut som en slashas... men det får man ta igen sen ikväll, haha!

Dirty Dancing: Havana Nights ♥



Åh! Nu minns jag hur mycket jag verkligen älskar den här filmen! Jag har inte sett den på mycket länge, men det känns som om den väcker upp något inom mig varenda gång jag ser den. Fantastisk latinamerikansk musik mixat med dans och romantik, ja kan det bli mycket bättre än så? ♥ Man blir så sugen på att åka utomlands!

Och såklart en sommarromans ♥

*drömmer mig bort nånstans*

Måtte jag ha råd med Costa Brava i sommar! ♥

090521

Nu kände jag att det var dags för en ny layout! Har haft den andra väldigt länge nu, så ägnade kvällen åt att fixa en ny! Vad tycker ni om den nya?

Hepp, nu är det dags för underbara Dirty Dancing 2! ♥


Testar att uppdatera via mobilen

511ea76c1ba347af38cc2959b7e2642e.png

Kolla varifrån!

Testar att uppdatera via mobilen!


090521

För att T.O.P is the awesomest.

Har inte hållit mig uppdaterad lika mycket av mina kära grupper på sistone, så alltid kul att se vad de pysslar med och hur de ser ut nu för tiden. Lika fina som de alltid är, må jag säga! Söt söt ♥

Idag har jag minsann varit lite aktiv! Är ju helgdag idag så den har jag utnyttjat genom att sova på tok för länge (aktiv, nja.. det kom senare!) sedan danstränade jag och körde lite mag och ben övningar, och nu är jag helt slut! Jag är vanligtvis den lataste människan i världen typ, så jag kände mig riktigt nöjd. Måste förbereda mig inför Beach 2009. På tal om! Måste skaffa mig en ny bikini! I Stockholm ska jag nog hitta mig en! Hoppas, hoppas.

För övrigt längtar jag riktigt mycket tills imorgon! Då blir det fest, vin (en mumsig Black Tower väntar ivrigt på mig) och dans! Ska bli riktigt kul. Hoppas på att kameran inte glöms bort i väskan nu då ;)

Ett nytt varuhus öppnade häromdagen i lilla staden, så jag begav mig dit med kära mor och Line och Marielle, och jag fyndade minsann!


Ett snyggt armband, en ring och öronhängen (allt detta för, hör och häpna, 40 kr!!) Köpte också ett nytt nagellack och läppstift. Ack, visst älskar man sånt här till lågpris!? Lycka!

På tal om att ha handlat!
 

Den här söta mobilen blev min igår! ♥ Köpte den av en kompis på jobbet! Det är ett alternativ (eller så är den äkta, jag har inte lyckats lista ut det ännu!) till Apple Iphone, köpt utomlands. Bara touchscreen, så nu gäller det att öva haha! ♥ Men jag har fortfarande samma nummer! :) På tal om det, ska nog sluta använda min ena mobil nu, så kontakta mig helst endast på det numret som slutar på 444 :) Ni som har mina nummer vet vilket jag menar!

Dags att hoppa in i duschen och tvätta av mig träningspasset! Ha en härlig dag allihopa! Puss! ♥


Ny vecka

Vilken mysig helg det har varit! :) Vår syster Sandra och Gustav var hemma i helgen så vi har bara myst och lekt och haft det roligt! Jag tycker det är så kul att vi ses oftare nu för tiden, det är ju inte så lätt eftersom vi bor så långt ifrån varandra :( Men vi får hålla igång besöken till varann! :)

Den här veckan kommer bli härlig, jobbar måndag till onsdag, sen får vi se om det blir jobb på klämdagen fredag. Hoppas inte.. usch vad man skäms för att säga så, men det är ju så härligt att vara ledig. Blev erbjuden att jobba på Konstarkivet då med, men det blir för stressigt eftersom jag skulle då sluta kl 17 och jag ska iväg på kvällen. Kia var hos mig idag och utbildade mig lite inom skatt och moms (rena djungeln må jag säga!) och det var helt underbart att känna hur det plötsligt började klarna! Tack så mycket Kia! :)

På fredag ska min kompis Daniel ha födelsedagsfest, ska bli så sjukt kul! Så imorgon blir det att inhandla en present och något nytt att ha på sig, kvällen till ära :D Ska ta med mig kameran till festen och ta en massa kort! (borde dock inte lova nåt, det sker ju då och då att kameran ändå glöms hemma eller blir liggandes kvar i väskan för att man glömmer bort det, morr) Men ska verkligen försöka denna gången! :) Och jag längtar med så sjukt mycket tills nästnästa helg, då bär det av till den kungliga huvudstaden! Från början var det ju tänkt att vi skulle se Tegomass, men tyvärr så ställde dom in :( Men vi åker dit ändå för att hälsa på Sandra, Jan och systersonen! Och festa ska vi göra, så det står härliga till! Vore skoj att ta värsta bar-rundan :) Vi får se vart pengarna räcker till! En sak är iallafall säkert, jag tänker inte sluta dansa förrän solen gått upp!

Vad tyckte ni om Eurovision då? Jag hade nästan på gett upp hoppet efter första röstningen haha! Dock är jag mycket nöjd med den vinnande låten, den är ju så sjukt svängig alltså! Heja Norge! :D Gillade även Bosnien, Estland, Grekland osv. Det var bara ett par stycken som jag inte gillade iår, faktiskt!

Men! Vilken besvikelse i Robinson 2009! Världens sötaste Lukas åkte ju ut! :( Vem tusan ska jag heja på då..? Jarmo eller Erik är nog de bästa överlevarna som är kvar nu!

Nej, nu ska jag hoppla in i duschen! Hoppas ni alla hade en underbar dag och en underbar helg! Puss på er alla! ♥

Mumsigt


Idag lyxade jag till det med lite sushi. Och vad otroligt gott det var! Jag har varit sugen på det i flera dagar och tänkte att nu är det dags! Och imorgon blir det sushi igen! Min storasyster Sandra och hennes lille son Gustav är på besök hos föräldrarna och imorgon ska vi systrar till en asiatisk restaurang. Ska bli så otroligt gott! ♥ :D

Resten av kvällen ska jag spendera genom att slöa framför Rent Hus och Greys Anatomy. Måste försöka lägga mig tidigt idag! Inte så bra att bara sova 4-5 timmar när man sen ska jobba dubbelt så länge som det!

För övrigt har jag fallit pladask för Bosniens bidrag i Eurovision Song Contest 2009, Bistra Voda ! ♥

 

Det kommer bli så spännande på lördag! :D Heja Malena~!


Balkan-fest i Växjö

Helgen blev mycket lyckad! Jag och lillasyster Marielle tog tåget till Växjö i lördags för att festa tillsammans med vår kompis Dzenana och vi hade superkul! :D Efter en helt underbart rolig förfest (där vi dansade och drack så det stod härliga till haha!) drog vi till Stenladan på Växjö Universitets campus, där det var Balkan-fest! Vi vimsade mest runt bland allt folk och hängde på uteserveringen, och jag hade nog tagit ett glas vin eller två lite för mycket haha! Tänk att man aldrig lär sig ;) Så på söndagen var man galet bakfull, så vi spenderade hela dagen med att bara slöa. Riktigt lyckad helg, tack så mycket tjejer! :D ♥

Lite kort från helgen!


Jag och Marielle på första bilden, och Marielle och Dzenana på andra bilden! ♥

Leka soffpotatis

Idag ska jag inte göra nåt annat än leka soffpotatis framför TVn. Hela dagen, baskemej! Det blir jag och Joey, Vänner x2, Criminal Minds och 24. Igår hade jag full sjå med tvätt och annat så det ska bli otroligt härligt att bara få slöa lite. Dock måste jag få iväg ett par viktiga jobbmail, men det går väl på ett kick!

Men innan jag intar soffan och häver en filt över mig ska jag berätta om dagens händelser! Var på stan med min kära mor och två av mina kära systrar och inhandlade lite smått och gott till helgen, exempelvis ett par strumpbyxor (av nån anledning måste man alltid köpa nya strumpbyxor innan man ska ut. Vart tusan tar alla de gamla vägen?) och ett par öronhängen!


Har även samma par i guld, men tänkte silver passar bättre till klänningen jag köpte.
Endast 29:- på H&M!


Har på sistone också suttit och grunnat lite på min framtid. Jag känner för att plugga igen! Men så har vi ju det eviga bekymret med studielån, man känner ju inte riktigt för att adda till flera år på skulden man redan har :( Jag är lite sugen på journalistik. Kanske för att jag har ju alltid tyckt om att skriva. Får se vad dessa tankar leder till!

Underbara Gina!

Nu har Gina Tricot fått in en massa nya snygga klänningar (tack syster Mari för att du informerade om uppdateringarna!), och FY vad det kliar i fingrarna...! Men jag måste verkligen hålla mig nu, åtminstone till nästa löning. Kommer gå åt en massa kosing nu i helgen, ska ju till Växjö och festa loss, ska bli riktigt kul!

Men åter till klänningarna! Jag har visualiserat en klänning framför mig ett tag som jag verkligen skulle vilja ha, och så poppar det upp nästan exakt en sån på Ginas hemsida...!! Dock inte riktigt i den färgen jag skulle vilja ha, men ack vad fin den är ändå! Dock kostar den 299:-, och det känns lite mycket just nu :(


Titta bara! Taylor Momsen, som spelar Jenny i Gossip Girl, hade en liknande klänning för ett tag sen i ett avsnitt och jag blev helt förälskad i den! Dock var hennes beige med lite gulddetaljer om jag minns rätt. Tänk den här i beige, med guldfärgat siden vid halsen. ÅH! Nej, kanske bäst att sluta tänka på sånt här nu, åtminstone tills lönen kommit haha...! Måste hålla hårt i pengarna!


På tal om kläder och annat skoj. Jag har tvättstugan idag så måste bege mig dit ner igen strax! Kanske återkommer en gång till lite senare, det återstår att se ;) Hoppas att ni alla har en bra dag! ♥ Tjingeling!


Clinique och Gina

Tjohej! Nu är jag tillbaka i lägenheten igen. Hade en riktig mysig helg! Jobbade i lördags på Konstarkivet så tjänade in en liten slant också :) Rundan till Jönköping blev mycket lyckad! (hittade dock ingen bikini eller solglasögon som jag hade planerat) men jag hittade de hudprodukter jag ville ha!

De senaste veckorna har jag har använt Clinique - 3-STEP SKIN CARE som jag fick av min lillasyster Marielle i julklapp! ♥ Eftersom de funkade så otroligt bra så köpte jag precis samma produkter igen.

Clinique Clarifying Lotion, 220:-
Clinique Liquid Facial Soap Mild, 205:-
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, 255:-

+ Clinique Superdefense SPF 25 som jag fick i ett litet gratisprov!


Och nu när sommaren och solen är här blir huden ännu gladare! :) ♥

Nu till helgen ska jag och Marielle dra till Växjö för att träffa kompisar och gå ut och partaja! :D Så tillfället till ära så köpte jag en klänning på Gina Tricot som jag ska ha på mig!


Charlize Tunic, Gina Tricot, 249:-

Nu får jag inte handla något innan nästa lön! (förutom tågbiljetter och alkoholhaltig dricka hehe!)

Förresten! Det blir jobb imorgon! :D Så kunde inhandla detta utan att få alltför dåligt samvete! Så det blir att gå upp tidigt i ottan imorgon. Wish me luck!


RSS 2.0