Gårdagens festligheter

Igår hade jag och syrrorna förfest och sedan Harrys tillsammans med vår kompis Daniel! Det blev memorykort, Dobidoo och en massa dans och god dricka! Vi tog hur många kort som helst, så tänkte posta upp några (många!) av dom!

Bilder från förfesten:

           

Memorydags!
     

Förfesten fortsatte med dans i alla dess former!
          


Sedan begav vi oss till Harrys!
   
  


Den här grabben ville också vara med på kort!
 
 
Och Marielle är inte länge okysst...... Muahaaa! ;D

Kvällen blev mycket lyckad! :D ♥

Tidsmaskin?

Det finns stunder i livet då man tänker "Jag önskar jag kunde vrida tillbaka klockan" till ögonblick som var viktiga för en. Men frågan är, behöver man verkligen en tidsmaskin för att uppleva dessa ögonblick igen? Jag har börjat tro att man kanske inte behöver det. ♥



We still have the same dreams. ♥

SE7ENNNNN ♥


Den här videon gav mig rysningar. SNART ÄR DET DAAAAGS. ♥ ♥

myskväll

Idag har jag och syster Line haft en myskväll! Vi köpte god mat och spenderade kvällen med världens bästa TV-tjejer!


Filmen var jättebra! Verkligen a feel-good movie. Man blev på gott humör! ♥

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men det har varit en del motgångar på sistone.. sorgliga saker som har hänt. Men jag försöker se framåt nu. Jag hade en jättemysig helg med Line, Marielle, Dzenana, Kicki och Mandy som fick mig att må mycket bättre ♥ Tack så mycket tjejer! Och på fredag ska jag festa med systrarna tillsammans med en killkompis som jag inte träffat på ett tag (och kanske fler kompisar man inte sett på evigheter!) Så det blir en underbar kväll med schlager och cocktails! ♥

Nu ska jag fortsätta umgås med systeryster!  ♥ Tjingeling!

Experimenterar

Jag köpte hårfärg iallafall idag! Jag köpte ett slingpaket, så slingorna sitter i nu. Nervöst att se hur det blir! Hoppas det blir bra. Det var alldeles för ljust vid hårbotten innan!

Jag köpte också nytt smink, puder och foundation från Lumene (bilder kommer), samt ett nytt shampoo. Mitt hår är så slitet så jag tänkte jag skulle prova L'Oreal Anti-Breakage.


Köpte shampoot och balsamet. Hoppas det funkar!

Pengakris much?

Godmorgon kära läsare!

Idag masade jag mig upp kl 11 (inte bra att vara arbetslös.. segar sig upp alldeles för sent ju) och ringde ett viktigt samtal. Nu är jag freeeee tills kl 16, då är det dags för tvättstugan. Så tänkte pallra mig ner på stan (cykla snarare.. får se om jag lyckas utan att dratta omkull). Jag är verkligen i BEHOV av nytt smink, men jag borde egentligen inte köpa något alls pga min stackars ekonomi. Aish, får se hur jag gör. Hårfärg MÅSTE jag köpa dock. Not good.

Nej, dags att borsta tänderna och sedan bege sig. I'm off!


Dr House är tillbaka!

JAAAA. Den härlige doktor House är nu tillbaka i TV-rutan, så jag och systeryster bänkade oss i min TV-soffa med godis (och chokladmuffins som min syster hade bakat, MUMS!)



... och programmet var lika bra som alltid! :D


Och jösses, det här godiset är livsfarligt! Så fort man börjar äta kan man inte sluta. Och i ett NAFS är det slut! Så sjukt gott! Det heter Schogetten, och jag tror det bara finns att hitta på kära Lidl. Prova det vetja :D

Jag har fullständig beslutsångest angående mitt hår! Jag slingade det igår, men jag tycker det har blivit för ljust nu. Så frågan är, ska jag låta det vara eller ska jag lägga till nån ljus/mellanbrun färg i det istället? ÅH. Vad besvärligt allt ska vara! På torsdag ska jag iallafall fräscha upp det med klippning. Ska bli så kul! (och nervöst...)


Kanske lite mer vinterglad hud?

Var på stan idag med syster Line! ♥ Behövde köpa en ny Cleansing Emulsion från LumeneÅhlens, men det hela slutade med att jag köpte två helt andra saker istället! När jag skulle betala var det en snäll tös i kassan som tipsade mig om en annan sort jag borde använde istället :D Av samma märke, men en mer djuprengörande. Sedan visade det sig att den dagkrämen och nattkrämen som jag använder är lite före mig i tiden (dvs en som man egentligen ska använda om man är äldre! Så typiskt mig att göra en sån tabbe.. Haha!) Så jag inhandlade också en dagkräm. Min hud är verkligen inte alls glad på vintern, så hoppas att detta ska hjälpa ännu mer:


Tyvärr har jag ju kastat bort kvittot redan, men tillsammans kostade dessa 210:-Åhlens. Båda från Lumene!

Jag var också i den där nyöppnade klädaffären och kikade lite igen. Inga fynd idag heller, men det förvånar mig inte om jag pallrar iväg ut på stan imorgon igen.. ;D Men ska inte spendera mycket alls! Måste vara extremt sparsam nu. Måste ringa Föräkringskassan imorgon med. Nervöst, usch!

Sujuuu. ♥

Ah, minnen. ♥


God morgon

Godmorgon kära läsare! Idag tog jag en supersovmorgon, eftersom jag och syrrorna satt uppe till väldigt länge igår (jag bör inte säga hur länge, men låt oss säga att det hade väl delvis redan blivit morgon....)



Detta blev min frukost idag. Blåbär/vanilj yoghurt med apelsinbitar i! Kanske låter som en märklig kombination, men det smakar så otroligt gott! :)

Hade ni alla en bra Alla hjärtans dag? ♥ Jag hade det underbart! Jag spenderade den som nämndes ovan, tillsammans med två av mina kära systrar, Line och Marielle! Vi gick ut och åt tillsammans på dagen (blev även lite smått påhoppade av några killar som tyckte vi skulle festa med dom), sedan vilade vi upp oss tills Melodifestivalen började. Den var sjukt bra igår, det var inte nån av låtarna som var direkt dålig! Finalisterna var jättebra! Jag fastnade också väldigt mycket för Cookies N Beans "What if". Tyckte den var så söt!

Efter Melodifestivalen såg vi Bruce Den Allsmäktige, så galet bra och rolig film! Jim Carrey var lika fantastisk som alltid! :D Efter filmen lekte vi med mina Memory kort, men efter ett tag började vi prata istället. Jag vet inte hur många olika ämnen vi kom in på, men det var exempelvis skräckfilmer (det är helt otroligt hur man kan skrämma upp sig själv..), miljön, religion, evolution.., ja det var en salig blandning! Jag älskar att diskutera sånt ♥

Sedan när det var dags att sova.. ja, då var det ju faktiskt nästan redan morgon. ;D

Alla hjärtans dag


Glad Alla hjärtans dag kära läsare! ♥

It's guy love

För att Turk och JD från Scrubs bara är så otroligt bäst! :D



Natti natti sötnosar ♥ Kärlekens dag imorgon!

Myskväll

Den blev en riktig myskväll den här fredagen! Syster Line kom och hälsade på! ♥ :D Först så ägnade vi oss åt att bläddra lite i mina JPOP tidningar, och sedan kollade vi på 6 avsnitt av den helt sjukt bra och galna serien Little Britain!


Har ni inte sett den, så rekommenderar jag den starkt ;D
Snart ska vi se resten av avsnitten, sen måste jag införskaffa säsong 2!

Annat som jag har gjort ikväll är danstränat lite, bland annat Son Dambis dans i Crazy, jag har lärt mig vissa delar nu :D Tycker det är så kul att dansa koreografi, även om jag har sjukt dålig korttidsminne haha! Men till slut sätter det sig som tur är!

Har ni alla haft en trevlig fredagskväll? ♥ Imorgon blir det Melodifestivalen med systrarna (ingen pub den här helgen, får bli nästnästa! :D) och jag bjöd också in min kompis Diana som jag inte sett på så länge! Får se om hon kan komma, hoppas det! :D ♥

Ha en trevlig helg alla! ♥

Rufset skall fixas!

Idag slutade jag jobbet kl 11.45 redan och gick och åt asiatisk buffé med syster Line och vår kompis Helen! Det var så otroligt gott! ♥ Sedan jag och Line på stan och hittade en NY AFFÄR! Haha, den har tydligen varit öppen i 2 veckor utan att vi märkt det och där fanns en massa söta kläder! Måste tillbaka dit och fynda nångång, det var riktigt billiga priser med!

Jag och Line gick också till Thelander och Ek för att boka frisörtid (jösses, jag har inte varit på frisören på.. nej det var så längesen att jag inte minns det ens!) jag har letat som en tok efter en specifik frisyr jag vill ha som jag kan ta med till frisören, men aldrig hittat nån bra. Men idag, JACKPOT!


Bara sådär vanligt, naturligt svall som är lite uppklipp. Så får det bli! Är det någon som vet vem tjejen på bilden är? Skulle behöva leta upp flera bilder! Egentligen hade jag velat färga det hos frisören också, men var tvungen att spara in på det eftersom jag blev arbetslös typ idag...! Känns inte så bra. Men kanske att man kan få komma tillbaka till jobbet ändå snart om de behöver mer hjälp, man vet aldrig. HOPPAS. ♥

Ikväll blir det myskväll, men imorgon är jag hemskt sugen på att dra till puben! Får se hur helgen utvecklas!
Tjingeling alla!

slödagar

Nu har jag varit dålig på att uppdatera, fy mig! Har börjat jobba dagskift nu den här veckan, så jag blir helt förslöad på dagarna (ja, till och med för slö för att sätta mig vid datorn och skriva) vad jag har haft för mig är att kolla på 2 avsnitt av den japanska dramaserien Rescue och Top Model. Rescue är supermegabra och väldigt spännande! Den handlar om brandmän som kämpar för att bli Super Rangers (vilket är en superäddningsgrupp typ.. och jag är sjukt dålig på att förklara saker och ting.. haha!) Men den är väldigt bra! Och:


Skådisen Yusuke Yamamoto är så otroligt snygg/söt/fin/etc! ♥ 
*Längtar tills avsnitt 3* Nyahahaha. ♥

FAST! Jag har inte bara slöat, jag har danstränat idag. Det var riktigt härligt! Behöver röra på mig lite mer. Inte bra att vara soffpotatis för mycket haha!

Idag kom min arbetschef och sa att fredagen blir sista dagen på jobbet för oss extra anställda :'( Men kanske får komma tillbaka lite om 2 veckor igen, troligen skulle det bli mer att göra då. Får hoppas på det! Får börja söka lite jobb här och var nu. Usch, det är inte lätt! Wish me luck!

Nu ska jag snart iväg till systeryster, ska se på Top Model tillsammans. FINAL! :D

Vinnare!



Jag vinner aldrig någonting, så gissa om jag blev förvånad när min kompis Diana ringde och berättade att jag hade vunnit Luciasimningen! :D Diana jobbar i simhallen och när jag var där senast med syster Line ställde vi upp i tävlingen, där man bara skulle skriva upp sitt namn och hur länge man simmat! Och priset var Body Lotion, parfym och Shower Gel från PUMA! :D Den luktar helt sjukt gott! Jag älskar ju sådana här produkter, man kan verkligen inte få för mycket av det! :D


Tankeläsaren

Jag och min kompis Kicki sitter och testar en slags online-tankeläsare på internet, och den gissar rätt på typ 90%!! Superläskigt, testa ni också! http://en.akinator.com/ !

Lugn fredag

Godkväll!
Idag fick vi sluta jobbet en kvart tidigare. Härligt! Sen kom syster Sandra och hälsade på, och vi gick till Line och Mari som var i Lines lägenhet. Vi glodde lite på filmen Office Space och sedan begav vi oss hem till bygden hos mamma och pappa! :D Där var Sandras lille son Gustav, som mamma och pappa hade passat så länge! Han är så söööt och nyfiken på precis allt (mina öronhängen var väldigt fascinerande!) och jag fick mata honom med nappflaskan! ♥ Så underbar så! :D

Imorgon är det lördag och det ska bli så skönt! På måndag jobbar jag dagskift, det ska bli superhärligt! Äntligen kan man ha ett liv vid sidan av jobbet typ :P

Nej nu ska jag slöa mig vidare i fredagsnatten. Kramis på er!

shopping urges fulfilled

Ny layout igen! Mitt hår ser megagigantiskt ut på ena sidan, ser lite 60-talsaktigt ut haha! Men jag e nöjd med den här layouten! :)

Men nu, shopping! Ja, jag kunde helt enkelt inte låta bli! Jag har varit sugen på ett par nya skor ett litet tag nu, och idag hittade jag ett par helt perfekta! Köptet blev något av ett impulsköp då jag gick in på Skomagasinet kl 17.50 (de stänger 18:00!) och köpte dom typ precis innan stängningsdags! Men jag har totalt förälskad mig i dom, nu ska jag bara lära mig att hantera klackarna så att jag kan bära upp mitt nya jag! (hela 1,78 cm över havet med klackarna på!)



399:-Skomagasinet.

Jag var också på Åhlens och inhandlade lite saker som tagit slut här hemma:

phc hair repair hårinpackning, 75:-
Är jättebra för håret och luktar gudomligt gott!


Lumene Firming Day Cream, 190:-
Den jag använt nu på sistone, fick en helt ny lyster i huden! Rekommenderar den här starkt ♥

 Och jag har hittat en såå fin klänning på StyleByStars.com, men den finns inte kvar i min storlek! :( Så himla typiskt!

Hade passat så bra med mina nya skor och allt! Aja, får hoppas att de kanske får in den i min storlek senare!

ÅH! Måste berätta om japanska kursen, det var jätteroligt idag! Läraren gav mig MVG på hiragana och katakana testet, så jag blev jättestolt! Hoppas resten av kursen går lika bra :D Måste rota fram min gamla japanska bok, den kan komma till användning nu!


Urge to shop

Idag har jag inte direkt nåt intressant att berätta! Jobbet gick bra, kom nyss hem. Imorgon blir det dagskift så får se till att gå och lägga mej i tid. Det blir inte lätt! Jag satt och kollade i La Redoute katalogen på rasten och jag blir TOKIG över alla snygga kläder som finns, men jag borde verkligen inte shoppa nu alltså! Huuhuuu. Ska surfa in på hemsidan sedan... bäst att hålla fingrarna i styr dock.

Nej, nu ska jag äta lite och glo lite på TV, sedan blir det sängen. Imorgon är det japanska kursen också, ska bli kul! har pluggat in de tecken jag glömt i hiraganan och hela katakanan (har nog glömt en massa nu...). Så jag är redo! :D

Ses imorgon! *puss*

Nattuggla

JAAAA. Jag lyckades (är lite nöjdare nu iaf...) med layouten! Hoppas den ser bra ut på era datorer! Här ser den fin ut, men min skärm är lite ljusare än alla andras har jag märkt. Bara för detta kommer jag sakna F.T på layouten... ♥

Nej sötnosar, nu är det dags för mig att sova! (Klockan är snart 3.. kvällsskiftet har sådana effekter!) ♥

Avslutar inlägget med en superfin bild på en superfin kille.

asdfghjklö Jonghun. ♥ du vackra människa!

PS: Jag har skrivit många inlägg idag, så missa inte att kolla bilderna på systersonen Gustav en liten bit ner!!
Natti natti~ *puss*

Layout bekymmer...

Jag blir galen! Jag är aldrig nöjd med layouten. Jag har försökt göra om den typ 3 ggr men jag blir aldrig, aldrig nöjd! Morrrrr. Aja, jag får nog ge mig för idag nu. (eller kanske bara ett försök till....)

Stolt moster! ♥

Min syster Sandra och hennes lille son Gustav kom och hälsade på hos mamma och pappa i helgen, så jag tog en massa kort på min lille systerson! :D


Visst är han så underbart söööt!! :D Och imorgon kommer dom och hälsar på mig i lägenheten! ♥ Ska ta ännu flera söta kort på honom! ♥ :D


rosa layout

Ny layout igen :) Tröttnade på den gamla, så nu är det F.T Island igen! ♥

Ska skriva ett längre inlägg ikväll efter jobbet, förlåt för att jag har varit lite inaktiv de senaste dagarna (det blir lätt så på helgerna haha!) men ska uppdatera mycket nu i veckan! ♥

Kramis på er alla!

RSS 2.0