Fikar med systrarna, mamma och lil

6dc6f8a187554e28deee1c321916a08e.png

 Fikar med systrarna, mamma och lille Gustav!


Helgen ♥

Nu har jag minsann legat på latsidan igen. Vädret har ju varit så otroligt härligt de senaste dagarna, så man har inte haft lust att sitta vid datorn! :) Jag har haft besök av min kompis Dzenana med i helgen! :D Vi har haft superkul! Vi har kikat på DVDs, hyrt film (The Mist, sjuukt bra, rekommenderas starkt!), spelat kort, gått på stan, ätit ute m.m En massa kul har vi hunnit med! Och tack återigen Dze för de fina födelsedagspresenterna!! ♥ Fick ett jättefint DBSK mobilsmycke, världens finaste kort på Micky, och en liten presentpåse med lite bilder, reklamblad och smått och gott som hon köpte i Japan, från deras pågående Japan turné! WUNDERBAR. ♥ Tack tack tack! :D

Sedan var jag och syster Line på bio och såg den sjukt roliga filmen Baksmällan! Vanligtvis brukar vi bara se storfilmer på bio (komedier och liknande brukar bli att man hyr istället oftast!) men var så sjukt sugen på att gå på bio! Filmen var helt galen, så sjukt rolig och man kunde inte göra annat än att skratta och samtidigt känna sympati åt de stackars bakfulla grabbarna, haha! Härliga skådisar med of course, som snyggingen nedan.


Jag vill ha en man som Bradley Cooper. Mums. Hoho. ;D

Sedan när jag och Line kom hem gottade vi oss med choklad och annat, och kikade på underbara NEWS (japanskt pojkband, übersötast!) Nu är klockan galet mycket.. men gissa vem som inte alls är sugen på att gå och lägga sig? Har i en länge period varit helt slut redan kl 23:00 på kvällen, men nu verkar det som om the old Linda är tillbaka.. nattugglan Linda. ;D

 

Imorgon kommer syster Sandra och lille Gustav till mina föräldrar, så jag pyser hem till föräldrahemmet jag med i ett par dagar! :) ♥ Så om jag inte somnar i solstolen så blir det nog lite uppdateringar därifrån hehe. Ha det gott så länge! Och bränn er inte i solen!


Michael Jackson...

Vila i frid Michael Jackson ♥ Blev så chockad när min syster berättade nyheten för mig. Vår generations Elvis har gått bort :'( Det känns konstigt att tänka att han inte längre finns. Men han lever vidare i sin odödliga musik. Jag skickar mina tankar till hans barn, familj, vänner och fans.




Shoppingtur!

Hejhåå! Kom precis hem från en shoppingtur med syrrorna. Hittade en massa fint! Är lite för lat just nu för att lägga upp kort, men det blev följande: Ljusa jeansleggings, jeansshorts, vita fake converse, ett linne, en tunika, ett halsband och ett nytt shampoo som ska fräscha upp håret och hjälpa mot nyanser som kommer från kopparrör och klorin. Hoppas det funkar! :D

Igår hade vi en riktig myskväll! Jag och syrrorna satt hemma hos mig och åt godis och glass (Ben & Jerry's "Cookie Dough", det är seriöst den godaste glass jag någonsin ätit typ!) och kollade på underbara Twilight. Myyyys! :D ♥

Kan ju passa på att skriva upp vad jag fick i födelsedagspresent nu också: Twilight-filmen (som jag nämnde igår! :D) + smink av kära mor och far, öronhängen + armband + 300:- av lillasyster Marielle! :D ♥ Bilder kommer! ♥ De andra systrarna har jag inte önskat mig något av ännu, haha!

Nu gick solen i moln här så kunde inte sätta mig och sola :( Osis! Men det ska bli fint hela veckan så kanske man kan smyga ut då istället :) En positiv sak med att vara arbetslös är att man plötsligt har en massa tid över att göra andra saker på haha!


Midsommarhelgen ♥

Ojoj, nu ligger jag minsann lite efter ;) Förlåt förlåt! Hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar! ♥ Jag hade det helt underbart! Var hemma hos familjen och tog det lugnt, åt god sill och potatis, hyrde en spännande film och åt en massa gott! På midsommardagen grillade vi, drack bål och planerade lite inför en eventuell resa till Spanien i sommar. Åh, hoppas! ♥ Så jag hade en helt underbart helg! ♥

Något annat som hände denna helg är att jag fyllde gammalt. Haha, nej då jag ska inte ha nån åldersnoja inte ;D Ska posta bilder på de härliga födelsedagspresenterna som jag fick sen! :D Jag jobbar just nu och av nån anledning vill min mobil inte skicka MMS till bloggen! :( Så jag får ge mig till tåls innan jag kan posta bilder!

Jobbar till kl 17 idag, så 2 timmar kvar! Tiden går faktiskt ovanligt fort känns det som! Ikväll ska jag träffa syrrorna, vi ska titta på Twilight (okej då, jag avslöjar utan en bild, jag fick den i födelsedagspresent av kära mamma och pappa, JIPPI! :D ♥) och så bara måste jag köpa Maoam. Är så sjukt sugen på det haha!


Glad midsommar!


Foto: Marielle Johansson

GLAD MIDSOMMAR!



Fotomodellen Sam! :-)

0-745dc2ea6dc1efe7acb585f4e40ce4a6.png
Fotomodellen Sam! :-)

 


Juicybox.se

Äntligen! Nu fick jag lite mer ordning på Photoshop så nu har jag en helt ny design åt min företagshemsida, Juicybox.se! Jag är supernöjd med den, kika gärna på den och säg vad ni tycker:



OBS! Den är gjord för bara Internet Explorer än så länge, så den kan sakna lite effekter och liknande i övriga webbläsare.



Stan i regn

Hejhallå! Kom precis hem från stan i regnet! Har varit och ätit lunchbuffé med Line, det var gott! ♥ Sen gick vi runt lite grann på stan och tittade. Får inte shoppa för mycket nu framöver, men jag införskaffade faktiskt mig ett par nya skor i form av ett par enkla vita tygskor som jag varit sugen på att köpa på ett tag:


Passar jättefint till jeansleggings! :) Bara 199:- kr på Skomagasinet, så ett riktigt fynd! (och jag slipper efter-shoppingångesten haha....) Jag behövde ett par skor som jag kan ha under sommaren, som inte är öppna (som sådana där slip-ins och flipflops) eftersom vi alla vet att just nu är vädret ganska ostabilt!

Nu ska jag vimsa vidare och betala räknings-högen som ligger här bredvid. Jippi, liksom. Hehe! ♥

Och just i denna stund jag skriver är nog min kompis Dzenana, som just nu befinner sig i Nagoya i Japan, på DBSK konsert!! ♥ Oaah, jag ser fram emot hennes inlägg om konserten!


VM-låtar?

Nog för att Markoolios "Mål, mål, mål" (hette den så..?) och Magnus Ugglas "Vi ska till VM" är riktigt skojiga fotbollslåtar med en härlig dos med humor, så tror jag inte att nån fotbollslåt nånsin kommer slå Sydkoreas för år 2006. Känsla! ♥ Lägg märke till det sista dom säger i låten, "Korea", aaah ryysningar! ♥ (sen att det är ett av mina favoritband som sjunger gör den bara ännu bättre!)




♥ DBSK saranghae!



Tillbaka till plugget

Huamej, alla måsten i livet kommer ikapp en till slut. Anmälde mig idag till den omtenta i ekonomistyrning som jag inte klarade första gången. Den 22 augusti ska jag ge mig på det igen, och hoppas det inte blir ett stort U den här gången. Usch! Så nu blir det att gräva ner sig i lite ekonomiböcker under sensommaren. Skickade också iväg ett mail till min lärare som jag hade i Musikvetenskap om min C-uppsats som inte heller är klar. Nu SKA jag göra klart det här! Som tur är har jag bara lite kompletteringar, så det kunde ha varit värre! Har också sorterat ut moms och skatt från den här månadens företagslön. Jag är riktigt ordentlig och organiserad idag känner jag :P

Resten av kvällen är oplanerad! Jag vet inte vad jag ska hitta på, var sugen på att göra om layouten till Juicybox.se, så det kanske blir att jag sitter och fixar med det. Vi får se! :D

Ha en trevlig kväll! ♥

Trevlig dag!

Goddagens! Har precis kommit hem från lunchen med Tesa! Det var jättetrevligt! :) ♥ Vi satte oss på uteserveringen på Stigs, men efter att ha känt några regndroppar smög vi in istället haha! Det blev en god sallad för oss båda! :) Sedan efter en timme skulle Tesa tillbaka till jobbet, och jag traskade hemåt! Detta får vi göra om snart! :D

Och när jag kom hem såg jag att mitt paket från Gina Tricot hade kommit, jippi! :D


Den satt jättebra, jag är jättenöjd med det inköpet! :D
Mina öronhängen från Puss kom också idag, jättefina!

Och inatt kommer lönen, JIPPI! Men ska vara mycket sparsam med den här lönen, är ju arbetslös nu bortsett från företaget. Så nu ska jag ge järnet med att söka jobb, wish me luck! ♥

Ostabilt väder!

Var på stan med Line efter att ha fikat med henne, Marielle och mamma efter jobbet innan! :D ♥ Hon skulle till optikern så då tänkte jag att jag kunde ju med hänga med ner till stan :) Jag var duktig och köpte ingenting i kläd eller smyckesväg! Men på torsdag kommer lönen (tidigare än väntat, jippi!) så då  utökas bankkontot lite grann iallafall haha! Men köpte däremot detta:


Sushi! ♥ Supergott som vanligt! :)


När vi var på väg hem från stan började det plötsligt ösregna!! Uschiamej haha! Det öste på ett bra tag även när man kommit in genom dörren, så passade på att fota:


Från en solig sommardag till det här. På typ bara några sekunder! (obs! strecken på bilden är inte regn, det är mitt draperi som speglas sig i fönsterrutan haha!) Dock skulle man nog kunna säga att det faktiskt regnade så mycket!


Nu ska jag fortsätta titta på Greys Anatomy och göra en fruktsallad igen. Det är ju så gott! :D Och imorgon ska jag luncha med min kompis Tesa, ska bli jättekul! :D ♥

Uppehåll för shopping!

Efter att ha sett 3 avsnitt i mitt Greys Anatomy maraton blev jag plötsligt sugen på att shoppa! (okej, jag hade suget innan också men nu kunde jag inte stå emot det mer.. haha!) Men eftersom min ekonomi är väääldigt tight just nu, så blev det bara ett par saker:


En svartvit randig top från Gina Tricot och ett par guldöronhängen från Puss. Oh, längtar tills det kommer till mig! ♥ Ska bli kul att testa olika outfits till detta. Tröjan passar ju till en massa olika plagg, allt från jeans till leggings :) Billigt också, tror allting tillsammans gick upp till ca 300:- Överkomligt! :)

Vad som återstår av kvällen är en dusch (om jag pallar, kanske blir imorgon bitti), mumsig fruktsallad (jag har längtat hela dagen haha!) och såklart... Greys Anatomy - fortsättningen! :D ♥ Seeees!

Kurera mig med Grey's!


JIPPI! :D
Jag trodde inte den skulle komma idag eftersom jag inte fick nån SMS-avi, men som tur är var den tillräckligt liten för att gå in i brevinkastet! Så nu är det GA maraton som gäller, hehe! ;D

Är helt slut efter jobbet idag (vi har packat ner mängder av lakan, gardiner m.m i stora lådor) så det kunde inte bli mer perfekt än att den kom idag nu när man verkligen måste sitta ner och vila! ♥

Ska fixa lite mat sen också, och så har jag köpt tillbehör till en smarrig fruktsallad. Äpple + banan + clementiner + gammeldags vaniljglass + kanel. Någonsin testat fruktsallad med kanel? Om inte, gör det! :D Så otroligt gott!

Ha en bra dag allesammans, det blir säkerligen fler uppdateringar senare :) Synes! ♥


Privileged


Idag började den nya TV-serien Privileged! Betyg = Absolut godkänd!
Denna serie får förgylla mina söndagskvällar nu istället efter att Gossip Girl är slut! (det är ju samma skapare som är bakom Gossip Girl t o m! ♥) Rolig story och bra skådisar och det lär nog bli en hel del intressanta intriger. Ser fram emot fortsättningen!

Nu när man är tillbaka vid sin egen laptop igen märker man verkligen hur långsam den är. Pappa har utökad minnet på datorn hemma med 4 GB så den gick i rekordfart, och så kommer man hem hit till den lilla snigeldatorn haha! Har bestämt nu att definitivt utöka minnet på den här, jag fattar inte hur jag har pallat sitta och göra hela hemsidor i den här farten. Får införskaffa ett datorminne fort som möjligt!

Hepp, vad som består av resten av kvällen är duscha se på filmen Queen Size!


Söndaaaag

Ojoj, idag ligger jag minsann efter med bloggandet! Men har inte haft så mycket för mig idag. Har mest söndagsslöat framför TVn! Pratade också lite på MSN med min kompis Dzenana som just nu befinner sig i Japan! Åh, nångång vill jag verkligen också dit ♥ Har också förstås gosat med kissekatterna! Kan inte fatta att de är 15 och 18 år gamla! ♥ De små busfröna!

Om 5 minuter ska jag tillbaks in till lägenheten. Inget Gossip Girl idag :( Men det börjar en ny serie, Priveliged (stavfel?) kan det vara nåt att ha tro? Och Supernatural är det inte idag heller! :( Och varför pratar jag bara om TV....? Haha!

Nej, dags att fixa det sista innan jag åker in till stan. Hoppas ni alla har en härlig helg! ♥ :D

Gammalt foto

Det blev aldrig någon hyrfilm :( Satt och letade hur länge som helst efter nån som verkade kul, men till slut så tröttnade jag! Så kikade lite på Criminal Minds istället.

Det är så kul att sitta vid datorn här i föräldrahemmet, det finns så mycket gamla kort och minnen! ♥


Detta är nog det äldsta kortet på mig som finns på den här datorn! Måste ha varit typ.. 18 år här? Ah, minnen!

Ny design

Ny design för Juicybox! Ah, det behövdes verkligen! Använde några kort där jag bara är vardagssminkad, såg mycket naturligare ut. Funderar på om jag ska börja ha såhär lite smink även på fester numera. Med lite ögonskugga och läppglans förstås! Vad tycker ni om den nya designen? Hoppas ni gillar den! :) ♥ Har också ny profilbild!

För övrigt har jag det mysigt här hemma hos föräldrarna! ♥ Kanske ska ta och hyra nån film över film2home sen :)

Hoppas ni alla har en härlig lördagskväll! ♥


Våra underbara Tusse och Oliver! ♥

Liten edit: Gjorde om lite på layouten! :)

En och en halv timme kvar på job

4c3e295a43fe81be4fe5d270b2f0277c.png

En och en halv timme kvar på jobbet...


Knasiga drömmar...

Inatt hade jag en heltokig dröm (nog mest underhållande för mina läsare som känner till koreansk musik). Jag drömde att jag skulle resa till Seoul i Sydkorea tillsammans med G-Dragon! Först så skulle vi ta båten över till Finland för att sedan ta planet till Seoul. Och eftersom jag är ganska flygrädd så var jag helt uppstressad, och jag tyckte båtresan skulle bli läskig också haha! Båten var pytteliten och jag tyckte den gungade på tok för mycket (dessutom var det bara jag och han på båten, hade vi ingen kapten eller nåt sånt!?) Tydligen skulle jag till Seoul för att testa på att dejta några killar (G-Dragon däribland! Det var en massa fler killar, men jag kommer bara ihåg TOP också!) Lät som något galet dejtingprogram, haha! Sen tyvärr innan jag hann komma fram till Seoul för att börja dejta... så vaknade jag. Typiskt. Haha!

Just nu sitter jag på jobbet. Jobbar till kl 16 idag! 3 timmar kvar :) Sen ska jag handla och sedan hem till föräldrarna! :D Kanske blir det en ny layout till bloggen ikväll med. Det får vi se ;)

Fredagsmyyyyys

Idag var det den sista dagen på jobbet som vi ägnade oss åt våra vanliga arbetsuppgifter. Så nästa vecka är det dags att sätta igång och städa! För de som ville är det också inventering både på lördag och söndag. Mina systrar är så duktiga och ska jobba, men jag orkar verkligen inte! Ska jobba på ett annat ställe imorgon från kl 12-16 dessutom, så blev lite helgjobb ändå :) Sen ska jag hem till föräldrarna och bara lata mig och ha det gott! :D ♥

Efter att vi var och fikade innan idag åkte vi till Ö&B och handlade lite smått och gott! Hittade detta:


En ny Body Scrub med doft av Brazilian Nut. Den lukar så gott! ♥
Och så ett litet framtida köp gjorde jag också redan nu, nämligen ett litet gulligt diamantsmycke till ett hundhalsband! Eftersom jag nångång framöver SKA skaffa mig en vovve, så tänkte jag att detta kunde vara som en liten uppmuntran medan jag väntar! ♥

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt ha det mysigt! Såg ni förresten Talang? Visst är han som vann helt suverän!? De nämnde att han påminner om Charlie Chaplin, något som fick mig att tänka på en så cool grej! Hörde en gång för längesen att Charlie Chaplin i hemlighet ställde upp i en Look-A-Like tävling av honom själv, och kom 3:a! Alltså finns det någon som är likare Charlie Chaplin än han själv!? Haha, underbart!

Nej, nu ska jag vimsa vidare här. Kanske blir det ett till inlägg ikväll, det återstår att se ;) Ses! Puss!


Fikar med mamma, Line och Mariel

64671c363a5a805afbb950561ab930c0.png

Fikar med mamma, Line och Marielle efter sista packningsdagen på jobbet! Nästa vecka blir det bara städning!


Greys Anatomy

Åh, sitter här och lyssnar på Last.fm radio för Eurovision. Det svänger gött i mina högtalare nu haha! ♥ Idag har jag inte hunnit med mycket mer än bara laga mat och tittat på ett avsnitt från en gammal säsong av Greys Anatomy på TV. Sen kl 21 blir det Criminal Minds, och glass! :D

På tal om Greys Anatomy! Jag surfade in på CDON.com och köpte säsong 1! Ska bli jättekul! Maraton! :D ♥


Brukar alltid se serien på TV, men såg den aldrig från början. Men nu är det minsann dags för det! :D ♥

Tillbaka nästa vecka

Jobbet flöt på väldigt bra idag med! Tror det beror på att jag lyssnade på min egna musik, och inte radion. Kan stå där och dagdrömma och bli nostalgisk och tiden bara rinner förbi! Får köra samma knep imorgon ;D Jag trodde det skulle bli sista dagen på jobbet imorgon, men fick reda på idag att jag får komma tillbaka till jobbet på måndag! Det är alltid mycket välkommet! :) Sen skulle få vi veta dag för dag om vi får komma tillbaka eller inte.

Fick också reda på nyss att enskilda näringsidkare får tillbaka sina skattepengarna i december. Så jag får nog troligen vänta lääääänge på mina. Ajaj! Men det kan ju bli bra med lite extra pengar till jul! :P

Nu ska jag vila mig och bara ta det lugnt. Var faktiskt inte så extremt trött idag på jobbet som jag brukar, så det är på väg åt rätt håll! :D Hörs nog senare! ♥

PS: Dze, jag kommer in på MSN runt kl 20! ♥ Så slipper du sitta och undra vart jag tagit vägen haha!

Trötter

Uschiamej, det var ett tungt avsnitt av Greys Anatomy! Och nu tar det sommaruppehåll! Ack, hur länge ska man vänta nu tills man kan se fortsättningen?! Inte alltför länge hoppas jag!

Nu blir det sängdags. Min plan tidigare idag var att börja 5.30, men jag orkar nog inte det imorgon heller. Känner att jag verkligen ligger back på antal sovtimmar nu! Inte så fint att vandra runt med dessa snygga påsar under ögonen :)

Hoppas att ni alla hade en fin kväll! :) Hörs imorgon, puss puss! ♥

4 - 0!!

Har fotbollen på här och det är fullt drag på Ullevi! Hela 4 - 0 till Sverige! Fantastiskt, heja heja! :D ♥ Undra hur slutresultatet blir? Blir det några fler mål? :D Hoppas hoppas! Nångång i mitt liv ska jag baskemej se landslaget spela på plats! Det vore ju hur grymt som helst! (nu var det nära 5-0!!)


 

Heja heja! :-D

0-2c275bd027f1fb1f7d2e7865c5144a9a.png

Heja heja! :-D


Latheten fortsätter!

Idag när jag vaknade på morgonen måste jag varit väldigt förvirrad. Jag var supertrött och tänkte att jag ska sova en halvtimme till.. så jag ställde klockan på 4:30. Då upptäckte jag att klockan var exakt 4:30 redan! Nej tänkte jag, det här går inte! Så jag skickade ett litet SMS till syrran och sa att jag inte orkade börja tidigt. Så jag ramlade in på jobbet idag, kl 6:33, 3 minuter för sent haha! Tur att det är flextid :) Men tiden gick så galet fort idag! Det var riktigt härligt! :) Men det var så otroligt vemodigt på slutet av dagen :'( En av arbetsledarna hade sin sista dag idag, så vi sa hejdå till henne och önskade lycka till i framtiden! Det var verkligen vemodigt, usch :( Inte långt kvar nu tills hela företaget flyttar. Man fattar det knappt! Så 2 dagar kvar nu för mig där nu... Blandade känslor, verkligen.

Idag hade jag egentligen tvättid kl 16, men avbokade den för jag hade inte så mycket viktigt jag behövde ha tvättat. Det viktigaste körde jag handtvätt på! Usch, så lat man är ibland :)

Idag blir det dubbelavsnitt av Lost som kära mamma spelade in åt oss (jag glömde totalt att köpa videoband till det, som jag planerat göra igår!) sedan blir det lite god mat, sedan Grey's Anatomy. Sen sova! Bättre lycka imorgon att ta sig upp 4.30 kanske....? Haha!

För övrigt ska jag till fina huvudstaden Stockholm i slutet av juli igen! :D Ska se detta japanska rockband spela på Fryshuset:


D'espairsRay! Ska bli gryyyymt coolt! :D


Dags för en hudkur, sedan sängda

0-20ddc5b408344918666af0f1124d0594.png

Dags för en hudkur, sedan sängdags! :-)


Vad är roligt?

Har suttit ett tag och grunnat på det här med humor. Vad är det som avgör vad en person tycker är roligt respektive tråkigt? Skrattar vi åt sådant beteende som vi har vant oss att ha i vår omgivning, eller åt sådant som vi aldrig bemött på i vårt vardagliga liv, och därför tycker det är nytt och knasigt? Jag tror att min humor är väldigt bred. Jag har allt ifrån sån där normal "roliga historier" humor till en sjuk humor där folk bara knasar sig. Ibland kan man ju ertappa sig själv sitta och gapskratta åt ett skämt som kanske inte alls är så himla kul haha! Men likt förbaskat är det ju så kul ändå... Men jag ska säga att jag är mycket stolt över min lite halvt-bonniga dialekt-humor! Stefan och Krister träffar ju alltid helt rätt liksom, haha!

Men några av Sveriges roligaste killar, det är, hands down, E.M.D! Du kanske inte känner till dessa gossars personligheter så väl, och det gjorde inte jag heller först, men när jag väl blev mer bekant med deras humor då var jag fast! Dom skrattar ju åt precis samma saker som jag! Jag menar, det är inte så ofta jag sitter och gapskrattar åt ett Youtubeklipp som jag gjorde när jag såg detta:



Helt galen, tokig, sjuk humor som är så förbaskat kul att jag kan inte få nog, haha! ♥
Man kan aldrig bli för gammal för sånt här!

Vad tycker ni är roligt? ;D

Slödag = hurra!

Idag är en riktig slödag. Och det känns riktigt bra! Ska bara vila upp mig och försöka gå och lägga mig i rimlig tid så att jag inte blir så himla trött på jobbet. Ska dessutom vara ambitiös och börja 5.30 imorgon! Önska mig lycka till ;)

Har precis uppdaterat en hemsida åt en kund och sitter just nu och gör research för ett litet projekt jag har planerat. Hemligt tills vidare ;) Jag kommer avslöja det framöver, kanske, hehe!

Vad gör ni en kväll som denna? :) ♥

Inhandlat lite saker till kök oc

0-138f9dc6e587ad4083eeb829de0c77f9.png

Inhandlat lite saker till kök och badrum på Karlsson! :-)


Kanske dags att sova snart...? O

7bcbd58d707952cd09a58ac7eecceb91.png

Kanske dags att sova snart...? Om en stund iaf! Natti natti! :)


Ikigami

Såg nyss den japanska filmen Ikigami hos Line, och den var jättebra! Japan är väldigt kreativa med att komma på storylines och även den här var väldigt ovanlig. Storyn kretsade kring en lag som kallades "Prosperity Law", en lag som innebär att ett fåtal utvalda får ett brev dagen innan deras sista dag på jorden. De får 24 timmar på sig att leva så mycket de kan sina sista timmar innan de tvingas offra sitt liv för staten. Och som väntat blev det väldigt känslosamt och sorgligt när dessa "utvalda" personer fick en sista chans att ordna upp allt i sitt liv och deras anhörigas liv. Kan verkligen rekommendera den här för de som vill ha en lite annorlunda och djup film. Bra manus och fantastiska skådespelare. Se den!


Superfantastiska Takayuki Yamada som Iizuka Satoshi i Ikigami ♥

Lines söta katt Sam!

0-301ede3e322b800da31abaec5780a23f.png

Lines söta katt Sam!


Glass & film

Usch usch, trött och sliten efter jobbet. Men det får man tåla! :) Ska strax iväg till syster Line för att se en film (jag har inhandlat en Ben & Jerrys glass dagen till ära, inte billig glass det där, men vad tusan! Man ska unna sig saker! ♥ )

Håller just nu på att hjälpa en kompis med hennes blogg layout, men om 10 min ska jag bege mig! :) Hörs sen! Puss puss!

Äntligen lunch! Det blir en god

4273ec8c568cd74e245337e974d34fb7.png

Äntligen lunch! Det blir en god pastasallad med skinka och ost!


Supernatural och fylle-SMS

Hemma igen efter kvällens Supernatural! :) Spännande avsnitt idag! Jobb imorgon, så borde gå och lägga mig egentligen, men känner mig inte alls speciellt trött ännu. Stannar nog uppe ett litet tag till :)

Dagens garv måste definitivt vara den tabbe jag gjorde innan! Jag satt och skulle rensa ur min Utkast-mapp på mobilen, och där låg ett gammalt härligt fylle-SMS till en kille från Göteborg som av nån anledning aldrig blev skickat. Och vad gör jag? Jo, jag råkar skicka iväg fyllemeddelandet till killen och måste sedan lite förläget skicka ett SMS och säga att jag råkade skicka fel haha! Han måste tro att jag är en riktig virrpanna! Skicka fylle-SMS en söndagkväll hör kanske inte till det vanliga ;) Pinsamt värre, men vad tusan, man måste göra bort sig lite då och då eller hur? ;)

Annonsering

Är i lägenheten nu igen efter en helmysig helg hemma hos föräldrarna! ♥ Vi åt massa gott, hyrde film och annat mys! Har sedan jag kommit till lägenheten hunnit med att se på Gossip Girl (se nedan!), uppdaterat åt en kund för mitt företag, sökt jobb och lagt upp en annons för mitt företag här på bloggen. Dags att försöka börja annonsera för Juicybox.se på riktigt nu, och generera lite besökare till min webbsida. Kika gärna in där och se om kanske just du är intresserad av mina tjänster!



Nu ska jag till systeryster och se på Supernatural! :) ♥

Tittar på underbara Gossip Girl!

3f81d283f42d5ff7c5ceb4b9f46a2c56.png

Tittar på underbara Gossip Girl!


Tittar på Rescue med Line!

113c256b6171efa8df6f1772f5c679aa.png

Kolla varifrån!

Tittar på Rescue med Line!


Disney = farligt!


Såg nyss filmen Eight Below på Kanal5. Gjord av Disney så blev det såklart tårdrypande och sorgligt och eftersom jag älskar hundar så mycket så blev det ännu värre! Ack och ve, jag borde inte titta på filmer som handlar om hundar! Men den var så otroligt bra, kan verkligen rekommendera den! ♥

Mmmmmmatthew.♥


Mmmmmatthew. ♥ Ja jag älskar Criminal Minds.... :P


Födelsedag ♥


Grattis finaste Micky på födelsedagen! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
愛してる。

Jag har monterat!


Titta så duktig jag är, haha!

Hittade den här badhyllan i en gratislåda på jobbet, så tyvärr fattades det lite delar till den! Men jag lyckades att lösa det ändå! :) Nämnas bör kanske att den rasade ihop en gång också.. men nu står den iallafall haha!

10 min kvar till Greys Anatomy! ♥ Tjingeling!

Jag, montera?

Idag blir det full sjå! Tvätta, diska, städa och försöka montera upp badrumshyllor. Önska mig lycka till? ;) Jag har på tok för många shampoo och balsam flaskor ståendes i min dusch, vore så härligt om man kunde få upp dom på nån hylla istället för att de ska stå där. Jag återkommer med hur detta gick ;) Om du vill se den mest ohändiga personen i världen, titta hit ;D

Höres sen! Pusssss! 

Banan!



Hahaha, det här är ju helt galet och så sjukt bra!
Det går ju bara inte att få nog av den där catchiga refrängen!


Ja till allt!



Surfade in på www.film2home.se för att hyra Bride Wars med Kate Hudson och Anne Hathaway, men den fanns inte ännu, så det blev istället Yes Man med underbara Jim Carrey! En fantastisk feel-good film som handlar om en man som är trött på sin vardag, och för att åtgärda detta går han med på att svara "Ja" på alla erbjudanden och frågor han får. Detta vänder såklart upp och ner på hans vardag, på gott och ont! Superbra film, jag kan verkligen rekommendera den! :D Och med Jim Carrey i huvudrollen kan det ju inte bli annat än superfantastiskt!

Under filmen funderade jag ett slag på det där med att verkligen svara "Ja" på allting. Jag undrar hur livet hade sett ut? Kanske man skulle ta och testa och se vad som händer? Haha!

Sommarshorts, ett måste

Till och med jag får snilleblixtar då och då! Har varit sugen på att skaffa mig ett par ljusa korta jeansskjorts (har bara ett par lite mörkare, som är på tok för korta!) men då fick jag idén att rota fram ett par gamla ljusa jeans bland de kläder jag ska slänga, fram med saxen, och vóila!


Kanske låg den här sommarens mest använda plagg
en gång i tiden i släng-påsen? ;D Nu ska jag slita upp dom
så att det blir mer mer fransar bara. Sen perfect!

Uppdatering igen!

Fick nyss en kommentar från Sandra, och det har kommit upp mingelbilder på La Islas hemsida! :D Här är de foton vi syns på! Tack Sandra för kommentaren! ♥




Vi dansar uppe i högra hörnet ;D

Stockholmshelgen!


Den här lille busen har jag träffat i helgen! :D ♥


Jag hade en helt underbar helg i Stockholm! :D Vi hann med en massa roligt, allt ifrån shopping, solande på båten, festa, sightseeing m.m! En superlyckad helg! :D Stockholm i helhet är en jättehärlig stad, den sover aldrig om man jämför med min lilla stad hehe :) Och jag fick äntligen äta ännu mer sushi! (jag tycker de kan öppna en sushi-bar där jag bor också, morr)
 
På torsdagen vilade vi oss mest efter bussturen dit, på fredagen shoppade vi i hela 6 timmar (se mina inköp här nedan!) och på lördagen var det sightseeing och fest! Vi åkte ut till Sandra och Jans båt ute på Bullandö (vi körde igenom de vackra ställena Gustavsberg och Värmdö, här skulle jag gärna bosätta mig i framtiden!) vi var också ute på Lidingö! Vi hade underbart väder hela dagen, och lite färg hade vi också fått i den stekande solen!

Sedan på kvällen var det dags för fest! Vi förfestade och gjorde oss iordning samtidigt som vi såg på Robinson finalen, och sedan runt kl 22:00 - 22:30 begav vi oss till tunnelbanan för att göra stan osäker! Först testade vi en klubb som hette Skeppsbar! Den var supermysig, vi köpte oss varsin drink och satt och pratade lite innan vi bestämde oss för att bege oss till nästa. Den schlagerklubb vi tänkte bege oss till var tyvärr stängd, så det fick bli en annan vid namn Chaplins istället! Men nattens höjdpunkt var definitivt den latinamerikanska klubben La Isla! Jag är ju i allmänhet väldigt svag för latinamerikanska rytmer och reggaeton så jag var som salig haha! En supersöt kille från Chile lärde mig en massa salsa och bachata-moves, och jag höll verkligen mitt löfte att jag skulle dansa tills jag inte kunde stå på benen, för vad mina fötter värkte sen haha! En oförglömlig kväll vill jag lova! ♥ När kl var 3 stängde La Isla så då begav vi oss hemåt!

På söndagen sov vi alla ut, så vi gjorde inte så mycket förutom äta frukost och packa. Kl 14:45 gick bussen hem, och några timmar senare var vi hemma! Tack så mycket Sandra för en underbar helg! :D Den måste vi göra om jättesnart! :D ♥

Nu till mina shoppingbestyr! Jag fokuserade mest på att köpa saker jag kunde ha på festkvällen, så jag höll väl mig inom en ganska rimlig budget!


Efter att ha vimsat runt i otalt många affärer, nöjde jag mig tillslut med den här enkla klänningen ifrån H&M. Helsvart med lite glittervolanger nertill. Matchade med leggings, och skorna här nertill!



Dessa underbara skor införskaffade jag på Zoe. Lagom hög klack (även om mina fötter värkte som bara attan haha!) De ser lite ljusa ut på bilden, men blixten luras lite då de är helsvarta :) Nu har jag äntligen ett par perfekta partyskor i sommar!



Köpte den här väskan på Åhlens, gillar verkligen dessa avlånga modeller. Mer sådana väskor kommer definitivt att införskaffas :)


 
Och så dessa livsnödvändiga saker ;) Behövde verkligen skaffa mig ny foundation och puder så jag traskade in på PUB. Butiksbiträdet var jättehjälpsam och hittade direkt det som passade mig! Från underbara Clinque blev det Superfit makeup oil-free long wear och Clarifying powder makeup. Jag köpte också en puderborste och en foundationborste för ett jämnare resultat. Invigde sminket på festkvällen och jag är supernöjd!! :D


 
Och för att sminket och borstarna precis översteg 1000:- lade hon i alla dessa gratisprover!! Gissa om jag var helt salig när jag tittade i påsen och såg allt detta! :D Nu har jag så jag klarar mig ett tag!

Jag köpte även nya öronhängen och strumpbyxor, men det var jag för lat för att fota haha! Samt såklart JPOP tidningarna som jag visade via mobilen! :) ♥ Tyckte det var riktigt kul att kunna uppdatera via mobilen, ska definitivt fortsätta med att göra det! :)

Tack återigen tjejer för en underbar helg!! :D ♥

RSS 2.0