Wonbin.... ♥


Kommer sakna dig så mycket i F.T Island. T___T ♥ Ta hand om dig, och var lycklig. ♥

nya krypinet


U N D E R B A R A !

Här är min nya superdupermysiga säng! 90 cm bred och superbekväm. Inhandlad på JYSK för 1500:- Jag köpte till en bäddmadrass, men så visade det sig att man fick en på köpet haha! Så ska lämna tillbaka den på lördag :) Tack till världens snällaste pappa för all hjälp! :D

Nej det får bli ett väldigt kort inlägg idag, måste sova! Har huvudvärk :( Men jag ska bädda ner mig och börja läsa Om jag kunde drömma lite först :) Dags för sänginvigning haha!

Natti natti! *puss*

Sömnig

Varför går tiden så fort när man är hemma, men inte när man är på jobbet? Klockan är redan 02.30 här, och jag slutade jobbet 21:45! Men ska strax lägga mig, imorgon blir en rolig dag! :D Pappa ska hjälpa mig att köpa en ny säng! Jag längtar så efter en ny säng! Nog för att den jag har är mysig, men man sjunker typ 20 cm när man ska lägga sig i den haha!

Jag sa ju att jag skulle shoppa lite nya kläder idag, men det blev inte av! Ska vänta tills jag köpt sängen och se hur mycket pengar det går åt på det! Men jag såg en helt underbar klänning på Asos, men den var alldeles för dyr :( Typiskt! Men kanske kan shoppa lite kläder imorgon eftermiddag när sängen är köpt ;D

Nej nu, sovdags!

Natti natti! *puss*

en söndagsnatt

Nåja, ett till inlägg för idag. Bara för att det är en sån härlig söndag haha! (måndag nu, dock..) Har suttit och kollat på ett avsnitt av TV-serien Criminal Minds, repris från i torsdags (som jag missade pga kvällskiftet) Dock har jag redan sett avsnittet... :P Men, vad kan man säga, jag älskar den TV-serien!

Egentligen borde man gå och lägga sig, klockan är 01:23 och jag ska upp typ 5.40! Men ska åka in till lägenheten då, så kan fortsätta att sova där haha!

ÅH! Jag måste berätta om den superläckra klockan jag hittade på Jula när jag var i Jönköping med familjen! (eller creds till min syster Line, det var hon som hittade den i affären!) Det är en riktigt snygg silver vintage klocka med alarm! Den ser typ ut såhär:


GAH. S U P E R S N Y G G ! Och ovanlig i svenska hem nu säkerligen! Jag längtar tills jag kan få inkludera den här i min inredning hemma i lägenheten. Ska ställa den på ett ställe med mycket utrymme så att den kan få glänsa riktigt ordentligt!

Aja, nu är det väl dags att bege sig till sängs (snart iallafall....) Men ska avsluta detta inlägget med en nice bild:


F I E R C E eller vad?!
Detta är snyggingen Matthew Gray Gubler, som är en fd fashion modell. Nu jobbar han som skådespelare och konstnär. Känner ni igen honom? Ja, har ni kollat på Criminal Minds så känner ni igen honom som det supersöta geniet Spencer Reid. (och där listade ni alla säkert ut min största anledning att jag älskar Criminal Minds.... Haha!) Han har bland annat modellat för Tommy Hilfiger som ovan och Sisley. Riktig sötnos, don't you think? ;D

På tal om fashion och kläder! Imorgon ska jag införskaffa lite nytt till garderoben! *längtar* :D

Nej nu ska jag iväg! Natti natti på er sötisar, ses imorgon *puss*

Utbildning

Hej alla! Hoppas ni alla har haft en mysig helg :) Jag var på IKEA igår och spenderade en massa pengar, hittade jättemycket fint till min lilla lägenhet! Just nu är allting så stökigt hemma hos mig eftersom jag målar om väggarna (har bara en målning kvar dock så jag är klart jättesnart, UNDERBART) sen ska jag fixa iordning allt! Ska bara köpa mig en ny säng i veckan och lite nya gardiner! Sen ska jag fota och visa er alla hur det blev :)

Nu har jag varit hemma hos mamma och pappa och bara vilat mig framför TVn! Såg filmen "Eternal sunshine of the spotless mind", den var väldigt bra och väckte upp sinnena, och Jim Carrey är världens bästa skådespelare! Sedan kollade jag på Animal Planet, jag önskar så att jag också hade den kanalen i lägenheten!

Jag kollade på klipp på Youtube igår med syster Marielle, vi kollade bland annat på jättefina videor på valar! Jag tror att jag ska återuppta min dröm jag hade som liten att jobba med valar och delfiner, jag har älskat dom djuren ända sen jag gick på lågstadiet! Dum som jag är valde jag aldrig att studera det tidigare. Men det är aldrig försent att börja! :D På tal om att plugga, på torsdag börjar min japanska kurs som jag totalt glömt bort att berätta om! Ska bli jättekul, jag känner att jag har glömt bort mycket av det japanska språket, så ska bli kul att ta upp det igen! :)

Nu ska jag bege mig, och glo lite på Top Model! Kramisar!

Ny layout

N Y  L A Y O U T ! Men jag vet inte ännu om jag är nöjd med den, haha! Men jag behåller den ett tag iallafall :)

Nu är jag uppe alldeles för länge igen, aish! :( Jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Tiden har en tendens att bara rinna iväg när man sitter och gör layouter! *gäsp*

Åh, jag har blivit helt galen i låten "Decode" av Paramore, from Twilight soundtracket! "How can I decide what's right, when you're clouding up my mind?" Låten "We are broken" med Paramore är också sjukt fin ♥

ÅH! Gissa om jag blev glad idag när jag skulle se på Ellen Degeneres show idag (hon är så bäst!) och ROBERT PATTINSON var gäst! *swoon* Dom diskuterade bland annat kändisskapet, skrikande tjejer och... hans hår. Och om hur alla tycker det är så fantastiskt! Och jag säger då det....


f a n t a s t i s k t ! Det är nog bara Robert som can pull of this hairstyle, av alla killar på jorden.. typ. Rufsrufs all the way!

Nej, sötnosar! Nu är det nog dags för mig att bege mig tills sängs!

Så natti natti!! *puss*


Födelsedag ♥

Grattis på födelsedagen! :D
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, AOI! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Tack återigen för allt, din musik har förändrat mig och gett mig oförglömliga minnen! Hoppas du och the GazettE kommer tillbaka till Europa snart igen! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Twilight

T W I L I G H T !  Ä N T L I G E N !

Som jag har längtat efter att få se den här filmen!
*_*
... och DEN VAR SÅ OTROLIGT BRA! Det tog den 2 månader för att komma på bio i min lilla hemstad, but it was worth the wait ♥

...och nu vill jag se den igen! Men det kan jag ju inte, för att jag jobbar kväll. GRR, haha! Eftersom jag inte har läst boken ännu (den står här i min hylla och bara väntar *_*)  så ska jag inte bedöma den efter boken, men den är helt klart en av de bästa filmer jag har sett. Supersnygga action och slow-motion scener, fantastisk kärlekshistoria, supergrymma vampyrer. Allt du kan önska i en romance/vampyr film. En klar 10! Och, jag bara måste säga det.. ROBERT PATTINSON. Den mannen är stilig som få! Jag kan sitta och totalt fånstirra på honom! Och ja.. jag erkänner att han var the first and foremost reason som jag såg filmen eftersom jag varit förälskad i honom sen jag såg honom i Harry Potter.... xD

Nu är klockan 2.41 (jösses!) och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Jag vill inte gå lägga mig. Jag bara sitter här och myser och lyssnar på fina ballader haha! Kanske ska ta och sätta igång och läsa Om jag kunde drömma snart nu ♥ Bestämde mig för att se filmen innan jag började läsa, så nu är det ju fritt fram!

Aja, dags för mig att bege mig (i sängs, snart) Hoppas att allt är bra med er alla! Och glöm inte att klä er ordentligt, det e sjukt kallt ute! Kram på er alla ♥

Kallt, kallt, kallt

B R R R !

Det är så sjukt kallt överallt! T_T var dum nog och hade bara t-shirt på jobbet, men även nu när jag sitter hemma med en kofta så är det svinkallt! Borde nog gå och lägga mig snart känner jag, börjar lite tidigare imorgon! Som tur är slutar jag kl 19 så jag behöver inte knega tills kl 21:45 iaf :)

Jag känner verkligen att jag behöver gå till frisören snart! Jag vet verkligen inte om jag har råd, eller bör lägga pengar på det nu :( Man vet aldrig hur länge man får vara kvar på sitt jobb om man är extraanställd. Jag tittade iallafall på lite olika frisyrer, och jag har kommit fram till att frisyren jag älskar mest är långt, lite uppklippt med mitt eller sidbena:

 
Typ nåt sånt här, Eva Longoria ser alltid så smashing ut! Jag älskar hennes hår, alltid supersnyggt! Färgen är också galet snygg! Åh.. *gräver i plånboken* Jag vill till frisören nuuuu!

Nehepp, nu ska jag iväg och experimentera lite med platttången. Ska försöka fixa lite volym i mitt uppklippta hår (som gjorde för mycket längesen haha!) Får se om det blir nåt resultat ;D

Godnatt på er! Pussss!

Mitt undermedvetna har talat..

Nu funkar min kompis blogg, så jag kunde äntligen lägga upp layouten till henne! :D Här kan du hitta hennes blog: http://jaedze.blogg.se! Kolla även http://arriotic.blogg.se! En till kompis som har skaffat en blogg som jag hjälpte med layout! :)

Inatt har jag drömt hela sjuka saker! Det var en salig blandning av Scrubs, bebisar, grannar, bråk och gråt! Drömde att jag satt i en bil tillsammans med JD i Scrubs (och nån till, minns inte vem det var!) och det spelades nån låt i bakgrunden, där dom sjöng "Into another world" eller nåt! Plötsligt säger JD "I wanna go there!" på sitt eget JD:iga vis haha! Helt galet! Den där låten hade kunnat bli en hit! Om jag bara minns hur den gick. Haha!

Jag älskar att analysera mina drömmar, så jag surfade över till http://www.dreammoods.com/ för att kolla eftersom mina galna drömmar bara fortsatte. Kanske försökte mitt undermedvetna säga mig något...?

Dessa nyckelord tog jag ur min dröm:

DOCTOR
To dream that you are a doctor, suggests that there is some problem that you need to patch up or some emotional wound that you need to bandage up. You are being supportive to others.

VOMIT
To see others vomiting in your dream, signifies false pretenses of people who try to take advantage of you.

BABY
To see a baby in your dream, signifies innocence, warmth and new beginnings. Babies symbolize something in your own inner nature that is pure, vulnerable, helpless and/or uncorrupted.

NEIGHBOURS
To dream of having an angry or a disagreeable neighbor, signifies quarrels and dissensions. There is an issue that you need to address with your neighbor in waking life. Alternatively, it could mean relocation from your home.

FIGHT
To dream that you are in a fight, indicates inner turmoil. Some aspect of yourself is in conflict with another aspect of yourself. Perhaps an unresolved or unacknowledged part is fighting for its right to be heard. It may also parallel a fight or struggle that you are going through in your waking life.

BILLS
To see bills in your dream, suggests that your mind is preoccupied with financial and money matters. You may be feeling overwhelmed with life's demands.

Så sammanfattat innebär detta att jag har känslomässiga bekymmer eller sår som måste läkas. Jag tar hand om andra människor. Jag blir utnyttjad av människor. Jag är oskuldsfull, sårbar och hjälplös. Men jag ska få en ny start. Jag känner mig "relocated" från mitt hem. Jag har inre tumult, en del av mig slåss emot en annan del av mig. Jag är upptagen med att bekymra mig kring ekonomiska frågor, och är överväldigad över livets måsten..

Det läskiga är att typ alltihop stämmer :O

Dags att sova snart

Okaj då, ett till inlägg för idag!

Främst för att jag har gjort en helt ny layout igen, och jag är s u p e r n ö j d ! Den blev väldigt enkel och stilren, men det är ju sånt som jag gillar bäst :D Den här gången är det SE7EN på layouten ♥ Där är även en ny bild på mig (inte ny ny, men ny för bloggen haha!) Mitt hår är lite mörkare där än det är i verkligheten, men låt gå! :D

Jag har fortfarande problem med min kompis blogg :( Det står fortfarande "Forbidden 403". Jag blir galen! Undra vad det är för fel...? :(

Nej nu är det nog dags att sova trots allt.. Även om jag kan sova ut imorgon pga kvällsskift är det inte alltför nyttigt att sitta uppe för länge ändå :)

Aja, jag beger mig nu och lämnar detta fina klipp till er att titta på! ♥


SE7EN - For you
Sån otroligt vacker röst! ♥

Kvällsskift

Godkväll!

Oah, jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Har börjat jobba kvällsskift så jag e helt trött i huvudet nu (men kommer säkerligen ändå sitta uppe alldeles för länge!) Jobbar från 15.15 till 21.45! Det är en helt ok arbetstid, men jag får inte jobba samma tider som mamma och systrarna tyvärr! :( Hinner bara träffa dom väldigt snabbt innan deras skift är slut!

Är det någon som vet var det e för fel på bloggen om det står "Forbidden 403"? Jag försöker fixa en layout till min kompis, men hennes blogg funkar inte. Jag är helt clueless! Nån som haft samma problem?

Nej nu ska jag fixa en last.fm till en kompis och sen äta. Vi ses! ♥

Ny layout!

SÅDÄR! Nu har jag vimsat runt i Photoshop och lekt runt i koderna i 2 timmar, och såhär blev resultatet! Hoppas ni gillar den :) Den blev riktigt somrig tycker jag! Och Miura Shohei är så sööt att jag var tvungen att ha honom på layouten :) ♥ Bilderna är ifrån hans fotobok Freedom, som snart kommer på posten till mig! JIPPI! ♥

Idag är jag alldeles för lat för att måla väggen :( Börjar bli hungrig nu, men jag har typ ingen mat alls i kylskåpet haha! Bara bröd typ.. och pommes. Men man kan ju inte bara äta pommes, grr! Aja, ska ta och rota runt lite i kylskåpet och se vad jag hittar haha!

Ses senare! ♥

Morgon kl 12.30...



G O D M O R G O N !
Ja jag vet, kl e typ snart halv ett.. men detta e min sista lediga dag innan jag börjar jobba, så för mig e det fortfarande morgon ;D Här är min nya kamera by the way! Jag passade på att sätta den rakt över ansiktet, för jag ser så trött superblek ut på morgonen, hua!

Idag ska jag ägna förmiddagen åt att designa en ny layout till bloggen. Jag längtar så till sommaren att det får bli en somrig layout :D Så nästa gång vi ses blir det en helt ny design ;) See yaaa! ♥

Jfilm, Jdrama och godis


G O D K V Ä L L !
Här sitter jag och nattugglar, som vanligt haha! Tog detta snygga kort med hjälp av Kickis webcam! (jag måste skaffa mig en egen alltså, dom e ju bara så roliga) Väggen i bakgrunden är den jag håller på och målar nu!

Idag har varit en fullspäckad dag! :D Efter målningen gick jag o syster Line till Kvantum för att hämta upp min kamera, och samtidigt passade vi på att inhandla lite mat o andra förnödenheter. Kameran är helt U N D E R B A R ! Den var inte bara snygg (rosa!) den tar också helt fenomenala bilder! (ska visa exempel nertill..)

När vi hade kommit hem till syrrans lägenhet kollade vi på en japansk film vid namn Crow's Zero, den var riktigt bra och jättesnyggt filmad (dock fattade jag inte allting av storyn, men who needs that när man kan ägna sig åt ögongodiset istället, NYAHA!) på tal om, såg en riktig snygging vid namn Takayuki Yamada:


Mums mums.

JO! Åter till Jkvällen. Sedan kollade vi på det japanska dramat Giragira ♥

Try to resist Miura Shohei ;D ♥ (det går inte) Jag gillade dramat verkligen! Bra story, bra manus, bra skådisar. Kommer troligen se nästa episod imorgon! :D ♥

Sedan bestämde vi oss för att tillverka egna posters! Line hjälpte mig att dela upp en bild på SE7EN för att sedan skriva ut i megaformat, och det blev såå fint! Vi satte upp den på väggen, men stackarn ramlade ner efter typ 5 sekunder haha! Så ska försöka hitta en bättre upphängningsanordning ;D Så visar er senare!

Men nu ska jag visa några kort som jag tog med Macro-inställningen på min nya kamera! :D Dom blev faktiskt riktigt bra :)

Chips och Polly (som e min nya last by the way..) Chipsen blev lite suddiga, men Polly-bilden blev superbra! Åh, vad det ser smarrigt ut! Ska försöka ta lite mer outdoors bilder imorgon med kameran också :)

Nej, nu ska jag nog sova.. snart ;D Imorgon blir det super-sovmorgon! Hörs imorgon sweetpeeps! Puss o kramis

Äntligen fortsatt måla

Idag har jag varit duktig och målat, så nu ska jag bara måla 2 gånger till, sen är jag klar! :D Ska bli så kul att äntligen kunna börja göra iordning på riktigt och bli av med färgburkar, penslar och tidningspapper! Fick reda på idag att jag ska inte börja jobba förrän på fredag, så kan ju måla imorgon också :D

Idag har min nya kamera kommit så jag ska strax iväg till Kvantum och hämta ut den! :D Det blir spännande!

Aja, nu ska jag bege mig, avslutar med en fiiiiiin bild på SE7EN ♥ Ha det gott söta, vi ses!

Söt!


Tillbaka till lägenheten

Idag ska jag åka in tillbaka till lägenheten, det känns både bra och dåligt. Dåligt för att jag vill fortfarande vara hemma med familjen i lilla byn, men bra för jag trivs ju i lägenheten också såklart :) Jag har ju fortfarande inte målat klart mina väggar, så nu har jag tre vita väggar och en blå. Kan ju funka som en fondvägg så länge haha ;D

På lördag ska vi till IKEA så då ska jag inhandla en ny säng (jag sover fortfarande på madrasser som man sjunker 20 cm i när man lägger sig ner haha..) och det ska bli så kul! Älskar IKEA. Och det är REA där nu också! Det bådar inte gott! *håller hårt i plånboken* Nejmen, om jag N Å G O N S I N  överhuvudtaget ska kunna resa till Asien så måste jag vara mycket mer sparsam!

Aja, det ska nog gå bra det också! :D Hoppas jag... (La Redoute och HM har kommit med sina vårkataloger nu, AJAJ haha!) Men man får försöka balansera sparandet på nåt sätt :D

Här får ni ett skojsigt Youtube klipp på Super Junior Happy från Gayo Awards innan jag går, så bäst! :D

 

Tjingeling sötnosar!

Älskar slödagar

Idag blir det en slödag till, ska bli så hääääärligt! Vet ännu inget om det blir nåt jobb på Jotex, men får se om telefonen ringer de närmsta dagar :)

Blev så sugen på att göra nåt åt mitt kalufs när jag såg Boas frisyr på Gayo Awards, det var galet snyggt!! Dock vet jag inte om jag skulle passa i den.. men man skulle ju kunna göra ett försök, om jag vågar haha! Färgen har jag iallafall haft tidigare, så den passar man väl i iaf :)



Supersnyggt, inte sant?? Får se om jag vågar... har dock inte råd på ett tag :(

Nej, nu ska jag vidare och fortsätta med.. ja, slöandet haha!



Sömntuta

Tjohej!

Det var den söndagskvällen :) Hade det jättemysigt med Tesa o Daniel, vi stack och köpte pizza/kebab och slöade sen framför TVn där det var "Mean Girls" (en klassiker!) sedan kom Daniels flickvän Emma också :) Sedan runt kl 22 var det dags för mig att Tesa att bege oss hemåt. Tesa behövde en tidning så vi letade runt på en del av stadens mackar, tyvärr hittade vi inte den vi sökte men vi fick gratis varmkorv på OK :D

Nu är jag hemma igen och ska fortsätta slöa. Imorgon hoppas jag att min nya kamera har kommit, så kan jag leka lite med den o ta lite skojiga bilder :D

På tal om bilder, här är en hemsking till bild jag tog nyssens. Varför ser min näsa alltid så stor ut på kort? Är det en illusion eller är den sådär stor i verkligheten? haha!



Dags för en nyårsquiz! Jag har totalt glömt bort att göra en sån här iår. Norpade den här ifrån min kompis Anas blog som du kan hitta här: http://mrsnewsman.blogspot.com

ÅRET 2008.
Hur har året nollåtta varit för dig? Det har varit ett härligt år :) 
Bättre än förra året? Nej, ungefär densamma. Fast jag fick inte se Gazette (japanskt rockband) iår :(
Har du träffat några nya vänner? Ja ♥
Isåfall vilka? Mandy och Ana lärde jag känna detta året ♥
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? Min resa till Rom i Italien med min mamma. Det var så otroligt vackert där och jag vill så gärna tillbaka dit! Jag blev också moster iår, något som var otroligt stort! ♥
Har du flyttat under år nollåtta? Nope, har varit i samma lya sedan december 2007 :)
Har du hittat en ny låt som du älskar? Oah, det har varit ett oändligt antal låtar jag älskat 2008!
Isåfall vilken? Jag måste nog utse DBSKs "Love in the ice" och Big Bangs "Haru haru" som årets låtar. Några av de absolut BÄSTA.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta? Inte så himlans bra
Har du strulat med någon? Jag minns inte haha! Kanske...
Har du varit kär? Lite grann kanske...
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja, det har jag, till min familj o kompisar :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja, familj o kompisar
Har du haft ett hemligt förhållande? Haha, neej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Nej, men småbråk har det väl varit lite här o där tyvärr!

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Det har jag troligen 
Isåfall vad? Inget specifikt som jag minns
Har du skämt ut dig? Troligen haha!
Har du ljugit för en vän? Inte vad jag kan minnas, nej
Har du gjort något dumt mot en vän? Hoppas inte det
Har en vän gjort något dumt mot dig? Ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? Gick på Växjö Universitet
Har någon varit elak mot dig på skolan? Nej
Hatar du någon på din skola? Nej
Har du gjort något framsteg? Jovars, det hoppas jag!
Har du haft alla rätt på ett prov? Aldrig haha!

VÄNSKAP.
Har du förlorat en vän? Ja, men det ordnade sig till slut :)
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästa vän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Nej
Har du många killkompisar? Ett fåtal viktiga

Sådär ja :) Nu ska jag vimsa vidare här. Avslutar med en riktigt sötbild på en riktig sötis. S E 7 E N ! ♥



Tjingeling kära läsare :D

Söndag

Jahopp, så då var det söndag. Vilket det inte alls känns som! Det skulle kunna vara vilken dag som helst egentligen nu när man e ledig :) Idag blir det en riktig slödag igen, härligt nog. Ska träffa Tesa o Daniel sen för en lugn hemmakväll, kanske se nån film :)

Får se om det blir nåt jobb den kommande veckan. Får ha mobilen redo ifall dom ringer in mig från Jotex!

Kom på att jag inte har önskat er alla ett Gott Nytt År ju! Hoppas att ni alla får ett underbart år! :D ♥ Mitt lyckotal är 9, så det bådar väl gott iallafall, i och med 2009 ;D

Jag startade mitt år bra iallafall, jag upptäckte SE7EN helt på nytt (koreansk musiker). Har känt till honom i 2-3 år säkert nu, men aldrig riktigt kollat upp honom och hans musik tidigare. Likaså Bi Rain har jag tagit upp min kärlek till. Dom är ju superbra! ♥

Nehepp, nu ska jag surfa över till KPOP.SE och se vad som händer för spännande där. Tjingeling!

TOP ♥

Sitter och kollar på Gayo Awards från Korea, och...
 
snyggast
TOP från Big Bang.
E N    A  V   D E   S N Y G G A S T E   N Å G O N S I N Rawr. ♥


Rosa såklart!

J A !  Jag har nu köpt en ny digitalkamera, efter att min gamla lilla kamera inte riktigt funkat som den ska på sistone (har ändå haft den i 4 år, inte illa) och det blev den här söta lilla rosa vid namn Olympus MJU 840 Pink från Pixmania.com!



Nu längtar jag tills den kommer hem till mig! Ska knäppa av massa fina kort och lägga upp dom här ;D

Och på tal om igenting.. kika in på SBK Smålandssdistriktets hemsida! Varför?
F ö r   a t t   j a g   h a r   g j o r t   d e n !   Ja, det är sant! :D Mitt första färdigställda arbete inom mitt företag Juicybox Webdesign! *stolt* Dock, den är inte 100% färdig ännu, men den är iaf tillgänglig nu! :D

F.T Island ♥

Jag har bestämt att börja blogga mer om min allra största kärlek, vilket är asiatisk musik (främst koreansk och japansk rock och pop). För att marknadsföra själva ämnet, samt för att det är min största passion :D

Så jag börjar med en ny layout med det underbara koreanska bandet F.T Island!

Om du vill veta mer om om koreansk pop (KPOP) joina mitt och mina kompisars forum på www.kpop.se! :D

KPOP.SE - Vårat forum tillägnad koreansk popmusik

RSS 2.0