sugar rush


Jag har seriöst utvecklat något slags beroende till choklad. Det är inte bra. Och inte går det att göra något åt saken heller, för det är ju så förbaskat gott, haha! Man tröttnar ju inte på det, tyvärr. Kriminellt gott är vad det är! Så därför införskaffade jag dessa goda kakor till filmkvällen!

Det blev The Fellowship of the Ring! Jag kan inte fatta att den är nästan 8 år gammal nu. Nostalgi. Kan inte fatta att jag bara var 16 år! Jag saknar den tiden då man väntade på nästa film. Den första snön, då brukar jag ofta tänka på Sagan Om Ringen. Att lyssna på soundtracken och se snön falla, känslan blir magisk. Tur att iallafall Bilbo filmen är kvar! ♥ Plockade fram trilogin igen, kanske ska läsa om den igen nu. Det vore mysigt!

Och såklart min supermegacrush på Legolas, hoho! ♥ Orlando Bloom förblev en av mina absoluta favoritskådespelare efter detta.



Idag ringde min kompis Susanne, en av mina bästa Universitets-vänner, jag blev jätteglad! Vi pratade ett tag och tog igen lite som vi hade missat. Vi ska höras framöver nångång när hon är klar med sitt sommarjobb, kanske gå ut och festa lite! :D Det vore kul att träffa alla från den gamla klassen, jag saknar dom verkligen!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon, som tur är börjar jag inte förrän kl 12! Har lite huvudvärk som jag borde kurera också. Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll! ♥



Kommentarer
Postat av: therese

ååhhhh vad gottt... men jag ska sluta.. HELT... hhhhhm

2009-08-01 @ 10:14:50
URL: http://te
Postat av: Line

Yum! Choklad är ju så gott, hur ska man kunna stå emooooot! XD



Sagan om ringen filmerna är och förblir de bästa nånsin <333

2009-08-01 @ 15:15:09
URL: http://ninichu.blogg.se/
Postat av: Jaedze

Ohh nostalgi e det bästa som finns!!!

2009-08-02 @ 18:39:00
URL: http://jaedze.blogg.se/
Postat av: sanna

http://www.bloglovin.com/blog/773428/ssannassuomela



följ min blogg, via bloglovin, puss <3



jag följer din om du följer min! :D

2009-08-03 @ 09:44:15
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0